De haas

Netjes getegeld

Wat vond je van onze theorieles?

Zoooo was knallen maar perfect uitgelegd...voor jong en de wat oudere ben zelf 41...thanks!!

Johannes

Zeer goede uitleg van uw collega's
Ik kon alles onthouden

Wat vond je van onze theorieles?

Het was leuk, gezellig en alles goed geordend

Lars Faken

Het is mij prima bevallen met leuke begeleiders! (Enschede, 28 mei 2018)

Wat vond je van onze theorieles?

Ondanks de warmte en het vroege begin ben ik blij dat ik heb deze theorie les heb gevolgd.

Annabelle Schraven

Ik vond de dag precies goed ingedeeld, wel vond ik het jammer dat de cursus zo vroeg moest beginnen aangezien ik anders meer slaap had gehad om goed actief te kunnen opletten.

Wat vond je van onze theorieles?

De les was vooral heel duidelijk waardoor ik het goed kon opvatten en onthouden.

Steffanie

Mijn ervaring is zeer goed. In een keer geslaagd met maar een fout.

Wat vond je van onze theorieles?

De cursus heb ik als intensief maar zeker leerzaam ervaren. Je krijgt hele fijne trukjes mee om toe te kunnen passen, in het officiële examen.

Brittney

Alles heel keurig geregeld!

Wat vond je van onze theorieles?

Een uitstekende uitleg gekregen, het is pittig maar zeker wel te volgen. Even de hele ochtend knokken en 's middags je examen maken. Wanneer je heel goed oplet en bij de les blijft, kan het bijna... Een uitstekende uitleg gekregen, het is pittig maar zeker wel te volgen. Even de hele ochtend knokken en 's middags je examen maken. Wanneer je heel goed oplet en bij de les blijft, kan het bijna niet meer misgaan!

Jasmin Govers

Als je goed de Nederlandse taal beheerst is dit echt een makkie. Het is een snelle en makkelijke manier om je theorie B te halen, je moet er wel wat voor doen, je moet goed meedoen en bij de les... Als je goed de Nederlandse taal beheerst is dit echt een makkie. Het is een snelle en makkelijke manier om je theorie B te halen, je moet er wel wat voor doen, je moet goed meedoen en bij de les blijven. Aardige mensen. Lekker eten, goed verzorgd.

Wat vond je van onze theorieles?

Goed, was zeer duidelijk. Ik wist precies wat ik moest doen tijdens het niet examen.

Arnoud

Goed georganiseerd

Heel erg duidelijk

Dennis muller

Super leuke dag gehad.
Leerzaam op een leuke manier.
Daarom ook in 1 dag mijn auto theorie mogen behalen.
Dikke duim voor de medewerkers.

Wat vond je van onze theorieles?

Heb het reuze naar mn zin gehad.

Laurentz

T zijn allemaal goeie mensen

Wat vond je van onze theorieles?

Het was er prettig en zeer gezellig, en het heeft erg goed gewerkt voor het examen