Sanne

Heel goed!

Wat vond je van onze theorieles?

goed! het werd duidelijk uitgelegd.

Demi

Ik heb op 15 mei deelgenomen aan de turbotheorieles!

Wat vond je van onze theorieles?

Ik vond het een goede en fijne les! Ik heb dan ook veel gehad aan de theorie en het was fijn hoe het werd uitgelegd! Ik heb dan ook mijn examen gehaald!

Seher Cevher

Goede en gemotiveerd door docent

Wat vond je van onze theorieles?

Jaa,zekr. Gemotiveerd door de les en extra hulp gekregen over onderwerp die ik bijvoorbeeld niet begrijp.

Mirangeni

Ik ben echt onder de indruk, hoeveel je kan leren door Turbotheorie. Ik had er eerst geen vertrouwen in, maar alles is goed gekomen

Wat vond je van onze theorieles?

Ik kon alles volgen, en deed volop mee. Alles herhalen heeft mij geholpen.

Jannieke

Alles is goed geregeld.

Wat vond je van onze theorieles?

Ik heb het zeker naar mijn zin gehad het werd op een leuke manier uitgelegd. Zodat je alles goed onthoud bijna alles wat er in de curcus voor komt krijg je ook in je examen. Ik snapte dingen die ik... Ik heb het zeker naar mijn zin gehad het werd op een leuke manier uitgelegd. Zodat je alles goed onthoud bijna alles wat er in de curcus voor komt krijg je ook in je examen. Ik snapte dingen die ik eerst totaal niet begreep. Ik ben ook gelijk de eerste keer geslaagd!

Ani Davtjan

Kwaliteit van het bedrijf is hoog.De medewerkers waren lief en slim.

Wat vond je van onze theorieles?

Prima theorieles.Goed uitleg, duidelijke motovatie.

Shaayini

Mijn ervaring was erg positief!

Wat vond je van onze theorieles?

De cursus was heel intensief, maar het was erg goed ingedeeld en ik heb het er zeker naar mn zin gehad. Ik ben erg tevreden!

Tussaint

Vond het superfijn en leerzaam

Geweldig en superfijn!

Gilly gietelink

Heel erg fijn!!!

Wat vond je van onze theorieles?

Ik vond het wel lang maar dat is natuurlijk alle stof die je moet binnenkrijgen om het theorie exame te behalen

Marlon van den Bergh

Een erg fijne ervaring met TurboTheorie.nl. De stof voor het theorie examen wordt goed en herhalend doorgenomen. De belangrijkste punten worden uitgebreid besproken. Een lange dag maar wel met... Een erg fijne ervaring met TurboTheorie.nl. De stof voor het theorie examen wordt goed en herhalend doorgenomen. De belangrijkste punten worden uitgebreid besproken. Een lange dag maar wel met succes, het theorie examen is behaald.

Wat vond je van onze theorieles?

Het was een fijne cursus. De collega's verschilde van elkaar maar beide legden op een goed manier uit, voldoende herhaling en goede uitleg voor vraagstukken. De theorieles zou iets langere pauzes... Het was een fijne cursus. De collega's verschilde van elkaar maar beide legden op een goed manier uit, voldoende herhaling en goede uitleg voor vraagstukken. De theorieles zou iets langere pauzes mogen bevatten. Ook zou een iets latere starttijd fijner zijn. Ik begrijp dat langere pauzes en een latere starttijd van invloed zijn op de tijd dat uitleg kan worden gegeven voordat er moet worden vertrokken naar het CBR en daarom wellicht niet anders mogelijk is.