Casey

Alles goed geregeld, vervoer examen
Was veel geld maar is het zeker waard

Goede cursus , aardige mensen
Heb er veel van opgestoken .
Was onzeker maar heb het in 1x gehaald
Kan het iedereen aanraden
Gewoon doen!!!!

Esmee Muller

Heel goed!

Wat vond je van onze theorieles?

De curus en het examen was allebei goed te doen. De mannen hadden helemaal gelijk met als je goed oplet, heb je vanmiddag je theorie.
Dus dank je wel!

Iris

Ik vond het duidelijk wat er verteld werd. Het werd enthousiast verteld en veel herhaald waardoor je het goed onthield.

Wat vond je van onze theorieles?

Ik heb het allebei goed ervaren en ik heb het ook naar mijn zin gehad.

Harm

Fantastisch!! Geeft meer inzicht dan de droge studieboeken...

Wat vond je van onze theorieles?

Door de manier van lesgeven verdwijnt de onzekerheid, en blijf je ook na de cursus een volwaardige verkeersdeelnemer.

Jurjan Brouwer

Goede sfeer en top uitleg

Goede uitleg

Robert Enschede

Is echt een aanrader je slaagt zeker hier tevredenheid zeker een 10 als ik een 11 kon geven was dat me cijfer !

Wat vond je van onze theorieles?

Zeer goed anders was ik niet geslaagd gewoon super goeie uitleg

Lizet Smits

Het begon erg vroeg, en het stampen begon meteen. Veel herhaling en ook wel tijd om vragen te stellen. Ook stelden ze me net voor het examen gerust. Ik heb het dankzij deze cursus in 1 keer gehaald!

Wat vond je van onze theorieles?

Ik vond het een erg leuke dag, veel herhaling en het zat zo in mn hoofd.

Marjolein

Ik was in de aanloop naar de cursusdag best sceptisch, maar het werkt dus echt: in een dag geslaagd. De instructeurs helpen je vlot en grappig de stof door.

Wat vond je van onze theorieles?

Het is een lange zit, maar zeker de moeite waard.

chantal van straaten

22 jaar geleden gezakt voor praktijk en nu dus op voor theorie om dat felbegeerde rijbewijs te halen. De lesstof wordt op een duidelijke en fijne manier gegeven. Ik was zenuwachtig, want kan ik dit... 22 jaar geleden gezakt voor praktijk en nu dus op voor theorie om dat felbegeerde rijbewijs te halen. De lesstof wordt op een duidelijke en fijne manier gegeven. Ik was zenuwachtig, want kan ik dit wel op mn 40ste? Antwoord: jazeker dankzij turbotheorie. Helemaal top mannen!!!! Bedankt!

Wat vond je van onze theorieles?

Duidelijk, fijne mensen die het goed en duidelijk uitleggen.

Antony

Ik zou sowieso hier naar toe gaan als je wilt slagen !

Wat vond je van onze theorieles?

Ze konden het als de beste uitleggen en ook nog grappig man???