Wladimir Delicaat

Ik heb bij turbotheorie een cursus gevolgd voor het autorijbewijs(B). Ben goed ontvangen en geholpen!

Wat vond je van onze theorieles?

Na 1 keer met 15fout niet slagen voor het autotheorie kwam ik toch naar turbotheorie omdat die me het populairst en meest betrouwbaar leek. De website zag er ook heel goed uit vergeleken met de... Na 1 keer met 15fout niet slagen voor het autotheorie kwam ik toch naar turbotheorie omdat die me het populairst en meest betrouwbaar leek. De website zag er ook heel goed uit vergeleken met de concurrent. Tijdens de les krijg je 99,99% in je hoofd gestampt en ze leggen het heel duidelijk uit, als je iets niet snapt en vraagt dan heb je een grote kans om te slagen. De les zou wel wat later mogen want soms dwaalde ik weg door moeheid, maar ben geslaagd met 6 fouten! 5 fouten bij gevaarherkenning en 1 bij de leerstof.

Lucienne

Je krijgt heel goed uitleg en je mag alles vragen ben dan ook met mijn 48 jaar geslaagd

Heel goede uitleg

Mike de mul

Zeer goede begeleiding geen klachten

Wat vond je van onze theorieles?

Zeer goed en duidelijk uitgelegd

Anna Matheeuwsen

Super !!!

Wat vond je van onze theorieles?

Je moest goed opletten, omdat je veel informatie in een korte tijd kreeg. Dit was een beetje vermoeiend, maar ik ben in één keer geslaagd dus voor mij was het TOP!

Ryan

Heel goed bedrijf! Zeer vriendelijk en ook duidelijk wat er van jou als klant verwacht word.

Wat vond je van onze theorieles?

De theorielessen waren leuk en zeer leerzaam. Alles werd er goed ingestampt zodat je eigenlijk wel moet slagen.
Ook de docent was grappig en aardig waardoor je de stof sneller oppakt.

Jessica Haikens

Heel fijn en rustig alles uitgelegd, nam de tijd voor onze vragen

Wat vond je van onze theorieles?

heel relaxt. duidelijke uitleg.

Lars

Goed !

Wat vond je van onze theorieles?

snelle uitleg, soms lastig te volgen maar zeer specifiek. dingen die er niet gezegd werden bij de cursus kwamen ook op het examen niet terug.

Echter mochten situatie inschattingen of...

Echter mochten situatie inschattingen of dergelijke minder klassikaal aangepakt worden; wanneer ik de vraag nog aan het lezen was, werden de antwoorden al door anderen voorgezegd.

Karlijn

Goed daardoor heb ik mijn theorie gehaald

Wat vond je van onze theorieles?

Duidelijk, leuk met de speciale technieken zoals liedjes, en rijmpjes

Sterre van der Vliet

Een hele goede ervaring met het uiteindelijke beste resultaat: geslaagd. Erg fijn en de mensen waren erg vriendelijk. Ook vervoer en daar was alles prima geregeld.

Wat vond je van onze theorieles?

Ik vond het erg fijn en het tweede gedeelte was daarnaast ook grappig en leuk. Wel erg snel, zelf goed naar de vraag kijken kon daardoor niet.

Maik de Bruin

Echt een aanrader. Wil je snel je theorie voor de auto halen dan zou ik dit doen!

Wat vond je van onze theorieles?

Het is een letterlijke turbotheorie. Het was een leuke en goeie les die we hebben gehad en ik zou dit zeker aanraden