Joep Huijbregts

Geleerd wat ik moest leren

Wat vond je van onze theorieles?

goed, duidelijke uitleg en zeer nuttig

U Bah

De best van de rest

roy hoekman

Super!!

Wat vond je van onze theorieles?

goed geregeld en goed naar men zin gehad!

Remco

Goed en handig!

Wat vond je van onze theorieles?

Hahah, was een snelle en leerzame ervaring!

Sacha

Aardige jongens die geholpen hebben!

Wat vond je van onze theorieles?

Vlotte tempo en zeer leerzaam goede sfeer

amal

Een top bedrijf, aanrader

Wat vond je van onze theorieles?

We kregen veel informatie, dit werd vaak genoeg herhaald.
Het meeste van de behandelde stof kwam voor in de examen, hierdoor makkelijk geslaagd!
Hartstikke fijn les gehad, bedankt!

Romy

Top!!

Wat vond je van onze theorieles?

Het ging op een goed goed tempo, waardoor de dag zo om was, met goed resultaat!

Kevin Justin Metheuver

Ik vond de theoriecursus erg zinvol.

Wat vond je van onze theorieles?

De theorieles was duidelijk te volgen met makkelijke geheugensteuntjes voor de vele stof die je binnen korte tijd kreeg.

Een hartstikke leuke en interessante dag!

Wat vond je van onze theorieles?

De les was erg leerzaam en de persoon die het allemaal vertelde wist waar hij mee bezig was en kon het zo op een leuke en duidelijke manier overbrengen

joey sleijpen

Geweldige ervaring, ik had les in Goes van Ali & Dennis en ze weten daadwerkelijk echt alles van het verkeer. Ze brengen de les op een leuke manier waardoor je de informatie goed opslaat, zelfs... Geweldige ervaring, ik had les in Goes van Ali & Dennis en ze weten daadwerkelijk echt alles van het verkeer. Ze brengen de les op een leuke manier waardoor je de informatie goed opslaat, zelfs iemand als ik die veel moeite heeft met boeken lezen en oefen toetsen maken, iemand die het verkeer gewoon niet begreep maar dankzij deze heren en hun geweldige les dus wel, en het blijft ook zitten.

Wat vond je van onze theorieles?

Ik heb het zeker naar mijn zin gehad, stond eten en drinken klaar. Na elk anderhalf uur was er ongeveer 7 minuten pauze, en in die pauze slaan je hersens op wat je in dat anderhalf uur hebt geleerd,... Ik heb het zeker naar mijn zin gehad, stond eten en drinken klaar. Na elk anderhalf uur was er ongeveer 7 minuten pauze, en in die pauze slaan je hersens op wat je in dat anderhalf uur hebt geleerd, en die korte pauze werkt super je voelt je weer helemaal fris als je terug gaat naar de les. Echt super en ik raad het zeker aan iedereen aan die zijn theorie wilt halen!