Anna Berends

Heel fijn. Duidelijk. Mensen waren heel aardig en wilde je echt helpen. Heb de theoriecursus de avond ervoor nog opgebeld, maar die avond nog aanmelden was geen enkel probleem.

Wat vond je van onze theorieles?

Ik heb het fijn gehad. Na 2x te zakken waar ik zelf moest leren, besloot ik me hier aan te melden. Ik heb hier veel trucjes geleerd. Alles werd super duidelijk uitgelegd.
Het enige puntje dat...
Het enige puntje dat ik zou willen meegeven is het logischer of misschien beter inplannen van een lunch. Dit was niet duidelijk voor mij. Ze hadden eten, maar niet echt tijd voor lunch speciaal ingepland.

V antwerpen

Word op n leuke maar duidelijke manier uitgelegd zodat het goed te begrijpen is! Drankjes en vd lunch word goed gezorgd.

Wat vond je van onze theorieles?

Ik ging stiekem met de gedachten dit gaat nooit lukken,maar door de lesstof heen op n leuke grappige maar duidelijke manier heeft er voor gezorgd dat ook ik geslaagd ben!

Witte

Goed behandeld! was heel gezellig.

Wat vond je van onze theorieles?

Was heel leerzaam, en ik ben geslaagd!

Simone

Super

Wat vond je van onze theorieles?

T is echt stampen ma super ook eten en drinken super geregeld!!!

Joost Rademaker

Het was erg vroeg, maar zeker de moeite waard! Verder goed geregeld, zoals busvervoer etc. Jammer dat er niet iets was geregeld van een lunch of iets, zoals vermeld stond in de mail. Je eet al vroeg... Het was erg vroeg, maar zeker de moeite waard! Verder goed geregeld, zoals busvervoer etc. Jammer dat er niet iets was geregeld van een lunch of iets, zoals vermeld stond in de mail. Je eet al vroeg en vervolgens reken je op een lunch. Dan heb je om 16u toch wel behoorlijke trek.

Wat vond je van onze theorieles?

De cursus vond ik goed te doen. De docenten waren erg duidelijk in het uitleggen, met leuke voorbeelden zodat de stof beter blijft hangen. Ik had al drie examen gedaan, na deze cursus eindelijk... De cursus vond ik goed te doen. De docenten waren erg duidelijk in het uitleggen, met leuke voorbeelden zodat de stof beter blijft hangen. Ik had al drie examen gedaan, na deze cursus eindelijk geslaagd. Hierdoor wist ik al aardig wat voor het examen. Voor mensen die er blanco ingaan, zou ik adviseren om toch goed de stof door te nemen voor een betere kans op slagen. Verder leuke dag gehad.

Tomas van Oosterom

Een dag theorieles en daarna examen

Wat vond je van onze theorieles?

heel fijn als voorbereiding op het theorie-examen

Megan van Dijk

Helaas was ik niet in een keer geslaagd. Dus gewoon 2x gebruik gemaakt van Turbo Theorie. Tweede keer gelukkig wel gelukt. Leuke instructeurs, erg leerzaam.

Uitleg was prima. Veel geleerd

Daan de ridder

Het was goed en duidelijk uitleg over de theorie

Goed en duidelijk

Holterman

Goed! Goeie strenge leraar gehad, zeker ook leuke gezellige gesprekken gehad in de pauzes

Wat vond je van onze theorieles?

Goed! Erg leerzaam als je je theorie niet in 1 keer hebt gehaald. Dan raad ik het zeker aan

Naomi van Gelder

Ik ben erg tevreden. Dit was de eerste keer dat ik mijn theorie heb gedaan zonder voorbereiding en ik ben geslaagd.

Wat vond je van onze theorieles?

Erg leerzaam. Blij dat er kleine pauzes tussendoor waren en alles werd erg duidelijk uitgelegd.