Grote keuze, snelle levering

grote voorraad

Marit

Heel vervelend dat ik een advies over een beugel heb ontvangen, en daar vervolgens zelf in heb moeten boren. Dit heeft veel tijd en geld gekost en helaas kan hier geen compensatie voor gegeven... Heel vervelend dat ik een advies over een beugel heb ontvangen, en daar vervolgens zelf in heb moeten boren. Dit heeft veel tijd en geld gekost en helaas kan hier geen compensatie voor gegeven worden. Hierdoor ben ik erg ontevreden over tvbeugels.nl

Snelle en correcte levering

Roel de Lange

In eerste instantie was de verkeerde tv beugel geleverd, na dit gemeld te hebben is dit enorm goed afgehandeld. De juiste beugel is binnen een paar dagen geleverd.

Als het mis gaat wordt dit direct hersteld

Joop

Internet was helder en duidelijk en product komt overeen met wat ik besteld heb

Snelheid van leveren is prima en dat je achteraf kan betalen. Voor ons is dit bedrijf nieuw en er zo veel niet legale bedrijven op internet. Door deze service was ik eerder geneigd om bij dit... Snelheid van leveren is prima en dat je achteraf kan betalen. Voor ons is dit bedrijf nieuw en er zo veel niet legale bedrijven op internet. Door deze service was ik eerder geneigd om bij dit bedrijf te bestellen. Top

Overzichtelijke website

Raymond Vroomen