Breed assortiment, goede opties eenvoudig te vinden

snelle en correcte levering, goede informatie

Goede kwaliteit

Snelle en correcte levering

Goede en duidelijke website. Correcte gegevens. Mogelijkheid tot vragen stellen met snel antwoord

Transparantie. Duidelijk

Gechat met het bedrijf en meteen de informatie gekregen die ik nodig had. Met daarbij een link naar het artikel. Volgende dag bezorgd. Jammer dat het artikel niet bij buren was achtergelaten. Nu... Gechat met het bedrijf en meteen de informatie gekregen die ik nodig had. Met daarbij een link naar het artikel. Volgende dag bezorgd. Jammer dat het artikel niet bij buren was achtergelaten. Nu moest ik het nog ophalen.

Snelle levering.

Goede eerste ervaring

Vlotte en keurige verzending gehad

goede kwaliteit ,prima prijs

Emil

Alles ging helemaal goed. Dus dat vind ik 5 sterren waard

Makkelijk te vinden via Google. Ruime keuze

Prima levering, maar onduidelijkheid op site over wat je nodig hebt

Foutieve vermelding in toelichting. Je hebt niet een extra plaat nodig bij een groter formaat tv, maar grotere moeren.

Reactie TVBeugels.nl:

Beste,
Beste,
Bedankt voor uw feedback. Of u een grotere montageplaat of grotere schroeven nodig hebt, verschilt per tv. Wellicht is dit niet duidelijk genoeg omschreven, dit gaan wij z.s.m controleren.
Wij controleren regelmatig de informatie op onze website en passen deze aan waar nodig. Uw feedback nemen wij intern mee, hier kunnen wij immers alleen maar van leren.
TVbeugels.nl wenst u veel plezier van uw aankoop en een prettige dag.