Makkelijk te vinden via Google. Ruime keuze

Prima levering, maar onduidelijkheid op site over wat je nodig hebt

Foutieve vermelding in toelichting. Je hebt niet een extra plaat nodig bij een groter formaat tv, maar grotere moeren.

Reactie TVBeugels.nl:

Beste,
Bedankt voor uw feedback. Of u een grotere montageplaat of grotere schroeven nodig hebt, verschilt per tv. Wellicht is dit niet duidelijk genoeg omschreven, dit gaan wij z.s.m controleren.
Wij controleren regelmatig de informatie op onze website en passen deze aan waar nodig. Uw feedback nemen wij intern mee, hier kunnen wij immers alleen maar van leren.
TVbeugels.nl wenst u veel plezier van uw aankoop en een prettige dag.

DJG

Duidelijke communicatie t.a.v. verzendtraject.

Mijn ervaring was zeer positief en de bestelling is netjes verzonden en verpakt ...ook was de prijs zeer goed en het product voldeed aan mijn wensen en aan de info op de site ...al met al een goede... Mijn ervaring was zeer positief en de bestelling is netjes verzonden en verpakt ...ook was de prijs zeer goed en het product voldeed aan mijn wensen en aan de info op de site ...al met al een goede indruk over tv beugels .nl

De prijs en het bestel gemak

duidelijke website

E. Bijenhof

Ben erg benieuwd wanneer er geleverd wordt!!
:S :(

Reactie TVBeugels.nl:

Beste,
Wat vervelend dat u uw bestelling verlaat heeft ontvangen. Inmiddels hebben wij hierover contact gehad en heeft u uw bestelling in ontvangst kunnen nemen.
Graag vernemen wij het,...
Beste,
Graag vernemen wij het, wanneer wij u nog ergens mee van dienst kunnen zijn.
Team TVbeugels.nl

Dit is de 1e keer dat ik een produkt besteld heb, dus nog weinig ervaring.
Wel wil ik opmerken dat ik in het telefonisch contact zeer goed geholpen ben.

Goede informatie. Zeer klantvriendelijk

Yw

Prima. Prettig ook om een snelle reactie op een vraag te krijgen. Alleen jammer dat DPD de bezorger is.

Bereikbaarheid.