Ronald Stokdijk

Goede ervaring nadat ik een tv wandbeugel heb besteld keurig afgeleverd

Chico

Informatie goed ook telefonisch

snelle levering

Cornelissen

Makkelijk te lezen site. Genoeg info

Teade

Dat ik twee montage platen moest bestellen met m8 schroeven was echt flauwekul. Stond op de website. Nu blijkt dat ik € 12 heb uitgegeven voor 4 m8 schroeven!! Dat is toch echt compleet... Dat ik twee montage platen moest bestellen met m8 schroeven was echt flauwekul. Stond op de website. Nu blijkt dat ik € 12 heb uitgegeven voor 4 m8 schroeven!! Dat is toch echt compleet belachelijk!!!

Reactie TVBeugels.nl:

Bestem
Bestem
Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u wat besteld heeft wat niet nodig was geweest achteraf. Wij hebben inderdaad op de website staan bij een 2-tal beugels dat het kan zijn dat er een montage plaat nodig is bij een VESA 200x200. Ook staat erbij dat dit alleen nodig is als het een afwijkende schroefmaat is. Dit komt niet heel vaak voor. Dit kunt u door opmeten voor u iets besteld, ook had u contact met ons op kunnen nemen zodat wij u konden helpen. Helaas hebben wij na de bestelling niks van uw gehoord. Dan hadden wij dit op kunnen lossen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u onderdelen in huis heeft wat u niet nodig bent.
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag.
Team TV-beugels.nl

CW de Jong

Eerste keer dat ik hier besteld heb en dat was een prima ervaring

Sterke website met goede keuze/filter mogelijkheden. Ik kwam snel tot de juiste keuze.
Na het plaatsen van de order werd ik uitstekend geïnformeerd over de levering.

Fokko

Snelle levering en goed verpakt.

Goeie beugel die doet wat hij moet doen en solide constructie

Fijne website en snelle levering

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs

Goede service

Tel contact over bestelling