Yasin

Ik had een tv beugel besteld waar er niet echt goed uitleg bij stond waarvan ik dacht dat ik het verkeerde beugel had besteld achteraf een email naar de bedrijf gestuurd met fotos hebben ze me... Ik had een tv beugel besteld waar er niet echt goed uitleg bij stond waarvan ik dacht dat ik het verkeerde beugel had besteld achteraf een email naar de bedrijf gestuurd met fotos hebben ze me telefonisch gelijk geholpen.

Yasin

Mark

Heb TV-beugel gekocht voor een 65" Philips TV. Gebeld en advies gekregen en een leuk aanbod gekregen van een gebruikte ophangbeugel

Eerlijk advies en prijs. Snel wijziging op website doorgevoerd en snelle levering

N.de.Niet

Correcte en snelle levering

Carola

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle en correcte levering, goed tracking systeem

Jacob Brouwer

Vandaag besteld morgen geleverd
Goede informatie over transport
Al met al super

Super snelle afhandeling

Zeer goed. Duidelijke site en een zeer snelle levering.

Snelle levering.

InterTronic

Duidelijke website en snelle levering.

Varkevisser

communicatie

Vriendelijk, goede service en prijs / kwaliteit verhouding.

Komt de afspraken na.