Via internet gevonden

aanbod assortiment

Via internet gevonden, besteld en betaald en na een dag thuisbezorgd krijgen.

Alles was naar wens.

Prima service, snelle levering

Een professioneel bedrijf met goede communicatie en super snelle levering. Wij hadden de verkeerde muurbeugel besteld en telefonisch werd voor ons de juiste muurbeugel opgezocht zodat wij de juiste... Een professioneel bedrijf met goede communicatie en super snelle levering. Wij hadden de verkeerde muurbeugel besteld en telefonisch werd voor ons de juiste muurbeugel opgezocht zodat wij de juiste muurbeugel konden bestellen voor onze TV.
Goed telefonisch te bereiken en medewerkers weten precies wat je nodig hebt, en zijn erg vriendelijk. Super kwaliteit van de muurbeugels .

Goede Producten , veel keuze , snelle verzending , zeer goede telefonische bereikbaarheid en medewerkers die goede produkt kennis hebben, en oplossing gericht denken.

Besteling vlot geleverd en vragen werden snel en vakkundig beantwoord

Technische vragen worden heel snl beantwoord en er worden goede oplossingen geboden.

Bestellingen, levering en kwaliteit van het product waren uitstekend! Het is altijd even spannend als je iets besteld bij een nieuwe webwinkel, maar dit viel 100% mee.

Levering en goede kwaliteit product

Makkelijk vinden van spullen en Snelle levering is een pluspunt.
Makkelijk vinden van spullen en Snelle levering is een pluspunt.
Enige minpunt wat ik vond (kleinigheidje) was dat er niet de juiste bouten bij de muursteun zaten om de tv aan vast te monteren.
Waren wel meerdere schroeven en bouten bijgeleverd, maar helaas niet degene die ik voor mijn tv nodig had.

Snelle levering.

Mijn TV beugel is zeer snel geleverd na bestelling!