a.schnitzlertv

Uitstekend

De bestelling was doorgegeven aan de firma Transmission die vergeten was te leveren.

Reactie TVBeugels.nl:

Beste,
Beste,
Bedankt voor uw review, Helaas is uw pakketje in een verkeerd depot gekomen, en daardoor kon het een week langer duren voordat de beugel in België aankwam. Telefonisch hebben we hier contact overgehad, en hebben een andere beugel naar u toe gestuurd waardoor u de beugel gelukkig de volgende dag wel in huis had. Nogmaals excuses voor het ongemak dat het via de koerier verkeerd is gegaan.
Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geinformeerd, mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag.
Rianne Stoppels

Heel correct bedrijf

nieuwenhuis

snel, accuraat

Lars nieuwdorp

Fijne feedback, en ben goed geholpen met korting

Alles

Goedkoop van heele Nederland en wel goede kwaliteit.

Snelle levering. Ik moest zelf op de plaat die bevestigd wordt aan achterkant tv de gaten groter boren van m4 naar m8.
Alles hangt stevig maar de tv zelf hangt aan een draaiknop aan het geheel...
Alles hangt stevig maar de tv zelf hangt aan een draaiknop aan het geheel vast. Zwakste punt van constructie in mijn opinie.

S. Baauw

Ik heb er een beweegbare beugel voor mijn flatscreen TV besteld.

Grote variatie aan producten.

Lindhout

Prima ervaring

snelheid

Tieny

Voor de eerste maal iets besteld bij TV.beugel.nl en dat is mij bijzonder goed bevallen.

Ga zo verder .
ZEEEER fijn bedrijf!!!!!!!!