J kristelijn

Perfect, snelle levering.

Gekregen wat we bestelde , en handige bezorgtijden indicatie.

Epina

TVbeugel en beugels voor soundbar gekocht. Snel geleverd! Beugel trekt wel een beetje krom door het gewicht, maar er hangt dan ook een zware TV aan. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Goede bereikbaarheid en uitstekende hulp bij vragen.

cyriel

Zie hieronder

snelle levering

Reactie TVBeugels.nl:

Beste,
Beste,
Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat de maatvoering van de desbetreffende beugel niet correct is. Dit kan komen doordat uw televisie de M8 bouten nodig heeft. Vrijwel alle beugels zijn voorbereid voor M4 bouten. Dit komt omdat dit de standaard maten zijn. Tegenwoordig worden er steeds vaker schermen geproduceerd met M8 bouten. De huidige montageplaten zijn hier nog niet van voorzien. Na aanleiding van meerdere meldingen, wordt er een nieuwe achterplaat geproduceerd. Zodat ook schermen met een M8 aansluiting aan deze beugel kunnen worden bevestigd.
Het probleem met de carrosserie schijven komt mij niet bekend voor. Ik durf dan ook niet te zeggen waar dit aan kan liggen. Dit zouden wij voor u kunnen uitzoeken.
Mocht u contact met ons op willen nemen in verband met uw product kan dit via onze klantenservice via 088 112 0500 of u kunt een mail sturen naar info@tvbeugels.nl.
Roos
TVbeugels.nl

M.L.

Zeer snelle levering. Bijzonder aardige en vooral hulpvaardige telefonische ondersteuning.

Tom

Goed.

Verhouding prijs-kwaliteit

Goede info en Hulp bij bestellen

J. L. Beier

Goede service. Plafon beugels besteld. Zeer snelle levering. Achter af was de beugel niet nodig. Tereuggestuurt en mijn geld keurig weer ontvangen.

Alleen maar goede service

v Duuren

Goed product en snelle levering.

Snelle levering en goede klantenservice.

Mijn TV had M8 gaten, bij de beugel waren M4 en M6 schroefbouten geleverd (wat standaard is). Na de situatie even uitgelegd te hebben aan de telefoon werd gezegd dat ze de (4) bouten zou opsturen en... Mijn TV had M8 gaten, bij de beugel waren M4 en M6 schroefbouten geleverd (wat standaard is). Na de situatie even uitgelegd te hebben aan de telefoon werd gezegd dat ze de (4) bouten zou opsturen en ik ze de volgende dag in huis zou hebben. Helemaal gratis! Topservice :)

Doeke Bakker

Prima. Snel geleverd.