Sjengskeboy

Snelle levering.

S. Corpelijn

Prima verzorgd, goed verpakt en snelle levering

Prima.

Niets bijzonder.

nee

Baas

Prima bedrijf. Alles waargemaakt Snelle levering.

Snelheid en service. En kwaliteit.

marc

Tv ophangbeugel gekocht. Wordt vermeldt dat beugel tot 55 inch is.
Op doos staat 46 inch. Tv van 47 inch kan dus juist niet helemaal draaien

Reactie TVBeugels.nl:

Beste,
Beste,
Bedankt voor uw review. Na contact met u te hebben gehad hebben wij de informatie op de pagina aangepast. Onze excuses voor het ongemak. Wel is de beugel eventueel te gebruiken voor schermen tot 55". Echter moeten gewicht en VESA gatenpatroon dan met elkaar overeen komen. Het kan inderdaad kloppen dat de functie om de beugel 90 graden te draaien dan vervalt.
Wij hebben na aanleiding van uw review de website aangepast om deze problemen in de toekomst te voorkomen.
Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via 088 112 0500 of een e-mail sturen naar info@tvbeugels.nl.
Roos
TVbeugels.nl

NLH-Net BV

Prima bedrijf, bestelde product was niet in het bestelde aantal beschikbaar. Ze belde ons en adviseerde ( voor de zelfde prijs) een ander product. Top!

Advies is top!

Een goede ervaring, ik werd telefonisch ook goed te woord gestaan en goed geholpen.

Goede ervaring