Goede site en snelle levering

snelle levering

Piet

N.V.T

XX

Reactie TVBeugels.nl:

Beste,
Beste,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de gaten niet in het juiste formaat waren. Tegenwoordig komen wij steeds meer schermen tegen die worden uitgevoerd met M8 voorbereiding. De meeste schermen zijn voorzien van een M4 aansluiting. Vrijwel alle beugels zijn hier op afgestemd. Deze informatie zullen wij gaan gebruiken om in de toekomst voor schermen met een M8 aansluiting geschikte beugels aan te bieden. Voor de consumenten zonder gereedschap voor het uitboren van de gaten staat onze technische dienst klaar. Zij kunnen de gaten in de beugel op het juiste formaat boren.
Het kan in uw geval ook gaan om een productiefout. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen kunt u altijd contact met ons opnemen via 088 112 0500 of stuur een e-mail naar info@tvbeugels.nl.
Roos
TVbeugels.nl
Tel: 0800 112 0500

A. Koers

Heb voordat ik via internet iets bestelde met bedrijf gebeld en had een zeer vrolijke en hulpvaardige vrouw aan de lijn! Was zeer prettig!

Goede telefonische bereikbaarheid en vrolijk behulpzaam personeel!

Snelle levertijd

Goed bedrijf snel en behulpzaam

Uitstekend en een snelle levering.

Tv beugel besteld, volgende dag in huis, fijne website

duidelijkheid en vlotte afwikkeling

Uitstekend!

Snelle levering, uitgebreide informatie en vergelijking op de site.

GOED EN SNEL, PRIMA

Dit bedrijf werkt correct.

Dit bedrijf werkt correct.