Prima, duidelijk, snelle levering.

Chiel Hilbert

Tv beugel besteld via web site

Zeer snelle levering.

Ronald Bosselaar

Zoeken naar een plafondbeugel die de tv zo dicht mogelijk bij het plafond zou hangen leverde alleen dit adres op.

Het meest complete assortiment

Nvt

Reactie TVBeugels.nl:

Beste,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de beugel die u heeft ontvangen niet naar behoren voldoet. De producten uit ons assortiment zijn altijd van goede kwaliteit. Wel is het belangrijk dat het draagvermogen niet overschreden wordt. Tevens kan het misschien iets zijn met de montage van de beugel. Het kan natuurlijk ook een fabrieksfout zijn. Wij raden dan ook aan, als de beugel niet sterk hangt en u twijfelt contact met ons op te nemen. Wij kunnen u dan een passende oplossing aanbieden.
Mocht u vragen hebben of contact met ons op willen nemen kan dit via 088 112 0500 of u kunt een e-mail sturen naar info@tvbeugels.nl.
Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geinformeerd, mocht u nog vragen hebben hoor ik het graag.
Roos
TVbeugels.nl

Ik had een tvbeugel nodig met een afstand van circa 60 cm van de muur.
via mailverkeer duidelijk info gekregen en de levering van de beugel was ook goed.
prijs kwaliteit is uitstekend

Goede respons via de mail

Heel goed

Via internet gevonden, duidelijke en handige zoekfuncties en uitgebreid assortiment.

J.M. Drost

Vermelding stevige draaibare muurbeugel klopt niet.
Verbinding TV met beugel is met 1 boutje en gammele constructie, waardoor TV scheef blijft hangen.

Reactie TVBeugels.nl:

Beste,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de beugel niet naar wens is. Het klopt dat deze beugel met één bout wordt bevestigd. Hierbij is het wel van belang dat de twee onderdelen goed in elkaar worden geplaatst. Hierdoor kan speling ontstaan. Na aanleiding van uw klacht hebben wij een nieuwe handleiding laten maken om dit duidelijker uit te leggen en om dit soort problemen in de toekomst te voorkomen. Tevens kan het zijn dat het in uw geval gaat om een fabrieksfout. Mocht u contact met ons willen opnemen kan dit via 088 112 0500 of u kunt een e-mail sturen naar info@tvbeugels.nl
Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd.
Roos