Henrieke

Echt heel goed.

Ik had mijn oude postcode ingetoetst bij bestellen toen ik 1min daarna belde had de medewerker mijn order al voor zich. Hij corrigeerde het en 15mim later was de beugel al onderweg naar mij, echt top!

Reactie TVBeugels.nl:

Geachte,
Geachte,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de zending van het pakket niet goed verlopen is. Onze excuses voor het ongemak. Helaas gaat de verzending altijd via derden en hebben wij dit zelf niet in de hand. Wij gaan contact opnemen met de verzendpartij en dit verhaal ook aan hun doorgeven. Hierdoor kunnen wij deze misverstanden in de toekomst voorkomen.
Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geïnformeerd , mocht u nog vragen hebben hoor ik dit graag.
Roos Schutte
TVbeugels.nl
088 112 0500

Goede service en snelle levering, ik ben heel tevreden over de geleverde beugels

M Ravenhorst

Zeer goede ervaring.

Aankoop beugel. Mijn betaling werd niet geregistreerd of verwerk moest langer wachten op levering

Reactie TVBeugels.nl:

Beste,
Beste,
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat de zending niet snel verlopen is. In verband met problemen tussen ons en de bank is de betaling niet goed doorgekomen en konden wij de bestelling niet direct uitsturen. Als het goed is heeft u gelukkig alsnog de beugel ontvangen.
Ik hoop u hierbij voldoende te hebben geinformeerd, mocht u vragen hebben hoor ik dit graag.
Roos Schutte
TVbeugels.nl
088 112 0500

Professioneel en service gericht bedrijf

Heel flexibel qua retourneren. Ook de reactie op emails was snel en behulpzaam.

Gerrit Lit

TV Beugels is een fantastisch bedrijf. Mijn bestelde TV beugel was zeer snel geleverd.
Na ontvangst bleek dat de verkeerde beugel was besteld. De beugel werd zonder problemen geruild.

Bij telefonisch contact over een onjuiste bestelling zeer vriendelijk en deskundig
geholpen en direct bliksemsnel geruild voor de juiste beugel.

Ron.C.

Veel artikelen op de website , duidelijke informatie over het artikel , snelle levering .

Duidelijke informatie op de website , degelijke artikelen , interessante prijzen .