nee

R. groothuis

Snelle levering, goede info

Jos

Onze bestelde tv- beugel was niet op voorraad. We werden gebeld door een medewerkster dat we een iets luxere toegestuurd konden krijgen voor hetzelfde bedrag. Dat is pas echt service. Onze tv hangt... Onze bestelde tv- beugel was niet op voorraad. We werden gebeld door een medewerkster dat we een iets luxere toegestuurd konden krijgen voor hetzelfde bedrag. Dat is pas echt service. Onze tv hangt erg mooi. BEDANKT tvBeugels.nl!!!

Zie hierboven.

De ervaringen zijn prima. In eerste instantie een order geannuleerd, daarna opnieuw geplaatst met behulp van een prima klantenservice

Fijne bedrijf goeie feedback en goed spul

Mathijs

Via internet achter de site gekomen , ruime keuze
Snelle levering ,een aanrader dus

veel aanbod , snelle levering .
Prima bedrijf om wat te bestellen

jose simons

Correct,snel en efficient. Plezant aankopen te doen

Stel

Goede en snelle service

Henk Linders

Ben tevreden. Heb een keer telefonisch moeten informeren omdat een onderdeel ontbrak. Stond wel met enkele letters in de factuur vermeld maar was voor mij niet helemaal duidelijk. Ben hierna nog... Ben tevreden. Heb een keer telefonisch moeten informeren omdat een onderdeel ontbrak. Stond wel met enkele letters in de factuur vermeld maar was voor mij niet helemaal duidelijk. Ben hierna nog door de firma terug gebeld wat ik zeer netjes vond.

Alles correct en netjes. Werd na telefonische informatie vooraf zeer duidelijk en verhelderend te woord gestaan. Hierna ook meteen besloten tot aankoop