jan willem

Keurig bedrijf

Zocht op internet naar een stand voor mijn apple macbook, TV beugels had een mooie en nette oplossing hiervoor van het merk newstar. Ik heb de beugel besteld en hij was binnen no-time bij mij thuis!... Zocht op internet naar een stand voor mijn apple macbook, TV beugels had een mooie en nette oplossing hiervoor van het merk newstar. Ik heb de beugel besteld en hij was binnen no-time bij mij thuis! Dikke pluim voor de mensen van TVbeugels.

van der Bosch

Prijs is goed, afhandeling is goed.

TV beugel besteld voor ongeveer een kwart van de prijs wat ze er voor vroegen in de winkel. exact dezelfde beugel staat alleen een andere naam op?! Besteld en netjes de volgende dag bezorgd!... TV beugel besteld voor ongeveer een kwart van de prijs wat ze er voor vroegen in de winkel. exact dezelfde beugel staat alleen een andere naam op?! Besteld en netjes de volgende dag bezorgd! Helemaal goed! dan hoef ik ook niet over straat met de zware tv steun.. haha..

Goede producten en snel geleverd

Goede producten en snel geleverd

Berends

Snel geleverd, mooi product

Zeer mooie en goedkope beugel besteld voor mijn tv, binnen één dag had ik deze tv beugel al in huis! de tv hangt inmiddels aan de tv beugel in de woonkamer en wij zijn er zeer tevreden mee! Dikke... Zeer mooie en goedkope beugel besteld voor mijn tv, binnen één dag had ik deze tv beugel al in huis! de tv hangt inmiddels aan de tv beugel in de woonkamer en wij zijn er zeer tevreden mee! Dikke voldoende voor de afhandeling en het product! TVbeugels; ga zo door!

jordi

Goedkope & goede tv beugels!!!

de tv beugel werd ook nog eens binnen één dag geleverd!!!

Fred

Mooie beugel en snel geleverd

beugel besteld op zondagavond, dinsdag had ik de beugel al binnen. eerste indrukken zijn goed, stivig materiaal netjes verschillende zakjes met schroeven bouten en pluggen mee geleverd. Ook zat het... beugel besteld op zondagavond, dinsdag had ik de beugel al binnen. eerste indrukken zijn goed, stivig materiaal netjes verschillende zakjes met schroeven bouten en pluggen mee geleverd. Ook zat het allemaal netjes en profecioneel in de verpakking. Morgen de tv beugel ophangen!

Klaas

Mooie duidelijke website

mooie duidelijke website en erg goedkoop. wilde in de winkel een beugel kopen, schrok alleen erg van de prijzen. dus maar even gegoogled! nu een vergelijkbare beugel gekocht voor 25% van de prijs... mooie duidelijke website en erg goedkoop. wilde in de winkel een beugel kopen, schrok alleen erg van de prijzen. dus maar even gegoogled! nu een vergelijkbare beugel gekocht voor 25% van de prijs die ze vroegen in de winkel??!! ook nog binnen 2 dagen in huis!! ik ben een blij man!

Anja

Goed en snel

goed product, snel geleverd

Arko

Overzichterlijke website, makkelijk te bestellen

mooie overzichterlijke website, veel keuze en goede prijzen. heb een tv steun besteld voor de tv op de slaapkamer voor nog geen € 20.- !! had de beugel vrijdag besteld en was zaterdag al in huis!... mooie overzichterlijke website, veel keuze en goede prijzen. heb een tv steun besteld voor de tv op de slaapkamer voor nog geen € 20.- !! had de beugel vrijdag besteld en was zaterdag al in huis! mooie stevige beugel, helemaal voor dit geld!!

marc

Ik ben zeer tevreden bedrijf is super klantvriendelijk

ondanks dat het bestelde product niet meer leverbaar was stond het toch nog op de site (achteraf bleek dat het product niet geleverd kon worden omdat de beugels krom waren) ik heb een alternatief... ondanks dat het bestelde product niet meer leverbaar was stond het toch nog op de site (achteraf bleek dat het product niet geleverd kon worden omdat de beugels krom waren) ik heb een alternatief gezocht maar helaas was dit duurder en de verkeerde kleur dit heb ik kenbaar gemaakt in een email.
hierop ben ik persoonlijk telefonisch benaderd tvbeugels.nl trok het boetekleed aan en bood het duurder alternatief aan in de juiste kleur en zonder bijbetaling,de beugel is geheel volgens afspraak direct verstuurd. dus u begrijptdat ik erg tevreden ben over het oplossen van het probleem en wil alle potentionele klanten meegeven dat dit een vertrouwd adres is om zaken mee te doen. marc