Kieft

Heldere site en snel gekocht

Direct en goede uitleg, hangt ook super !!

Jisha

Helaas niet naar verwachting , lange schroeven en aanvul busjes ontbreken. Waar door product technisch niet goed ge -informeert is . Samsung 40 inch met een bolle achter kant . Jammer dat dit... Helaas niet naar verwachting , lange schroeven en aanvul busjes ontbreken. Waar door product technisch niet goed ge -informeert is . Samsung 40 inch met een bolle achter kant . Jammer dat dit niet is aangegeven in de informatie ‘van het geleverde product . Vandaar mijn ontevredenheid . Ik groet jullie .

Reactie TVBeugels.nl:

Beste Jose,
Beste Jose,
Bedankt voor uw reactie, spijtig om te horen dat dit niet naar behoren is gegaan. Ik heb even in onze mailbox gekeken maar ik kan geen mail correspondentie met u kunnen vinden over deze kwestie. Ik lees uit uw reactie dat de beugel niet past op uw TV, u mag de beugel altijd bij ons retour sturen mits deze niet gemonteerd is geweest. Het kan wel eens voorkomen dat een beugel niet geschikt is voor een televisie, dit kan vaak worden opgelost met afstandsbusjes. Bij de beugel zit een standaard montage set waardoor deze busjes soms ontbreken. Als service kunnen we deze op verzoek kosteloos nasturen.
We hopen u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen via info@tvbeugels.nl
TVBeugels.nl Klantenservice

Cafetaria ‘t hoit

Top, en snel geleverd volgende dag in huis

Niks aan toe te voegen

Louis van der Meij

Hele goede ervaring

Carine Van de Steen

Duidelijke info op website en snelle, correcte levering

duidelijke info ook voor leken

G. van den Heuvel

Inmiddels de 2e beugel hangen via TVBeugels.nl. En weerom zeer tevreden!

Duidelijke site en snelle levering

Bram

Eenvoudig en snel geleverd

Zie ervaring

Raoul tjin

Goed en snel

Snel en makkelijk

Marc

Tv beugel besteld voor een goede prijs

Uitgebreid assortiment

Wim