Ton

Je wordt gebeld als een product niet aanwezig is maar wel een soortgelijk product.

Snelle levering van het bestelde product

scherpe prijs stelling van een prima product.

Zeer goed

snelle levering

Robert

Heel goed

Bert Koelewijn

Voor op zolder zocht ik (opnieuw) een tv beugel, die niet omlaag kantelbaar, maar juist omhoog kantelbaar is - vanwege de schuine wand. Niet in het assortiment bij de plaatselijke tv verkoper.... Voor op zolder zocht ik (opnieuw) een tv beugel, die niet omlaag kantelbaar, maar juist omhoog kantelbaar is - vanwege de schuine wand. Niet in het assortiment bij de plaatselijke tv verkoper. Vanwege mijn eerdere ervaring met TVBeugels hoefde ik dit keer niet lang te zoeken. Niet alleen leveren zij dit product, maar dit staat er ook duidelijk bij. Je moet alleen per product aanklikken om deze info te vinden. Na bestelling per mail keurig geïnformeerd en ondanks de feestdagen toch snel geleverd. Degelijk product, eenvoudige montage, mede door meegeleverde waterpas en duidelijke handleiding. Zeer tevreden!

* levering van beugels die omhoog kantelbaar zijn t.b.v. schuine zolderwand
* duidelijke info bij het product
* uit voorraad leverbaar
* opvolging per mail
* snelle levering * levering van beugels die omhoog kantelbaar zijn t.b.v. schuine zolderwand
* duidelijke info bij het product
* uit voorraad leverbaar
* opvolging per mail
* snelle levering
* goede prijs/kwaliteit verhouding

Ok.

Duidelijk

George

Telefonisch prima geholpen met de juiste keuze.

Het product zelf plus, de expertise van het personeel.

Huybrechts

Vlotte afhandeling

De prijs

Kruijt

Goed, pakje was zoek bij Post-nl (!!!!!!!!!!!!!!) maar toch ongevraagd nieuw artikel gekregen

service

Snelle service