Prijs kwaliteit verhouding

Tomy

Snelle en correcte levering

Onderdeel zoals beschreven en goed verpakt

Zeker

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor de review, fijn dat je tevreden bent!

Peter

Neen

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor de beoordeling!

Goed product, voor een redelijke prijs en snelle en correcte levering. Top!

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor je review. We proberen altijd kwaliteit te leveren voor een goede prijs, en uiteraard een snelle levering. Fijn dat dat ook weer in dit geval gelukt is.

Jos Janssen service

Ik ben zelf sinds een 40 tal jaren actief in dienst na verkoop in diverse sectoren. Ik heb steeds de gewoonte genomen snelle dienst na verkoop bij mijn klanten uit te voeren en besef wat het is... Ik ben zelf sinds een 40 tal jaren actief in dienst na verkoop in diverse sectoren. Ik heb steeds de gewoonte genomen snelle dienst na verkoop bij mijn klanten uit te voeren en besef wat het is als het defecte stuk niet direct voor handen is. Daarom ben ik heel tevreden dat wat jullie bedijf beloven ook wel degelijk nakomen ivm snelle levering. Beter kan het niet . Nog veel succes wat alles wat jullie doen.

Snelle service is het sterke punt, zelfs de levering naar België.

Geen, doe zo voort.

Voldoet het bestelde artikel aan uw verwachtingen?

Ja, de vaatwasser is ondertussen hersteld.

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor de positieve review, ook wij vinden het belangrijk dat een bedrijf snel reageert en producten snel kan verzenden. Dit verwachten we ook van anderen, vandaar dat we die service ook aan... Bedankt voor de positieve review, ook wij vinden het belangrijk dat een bedrijf snel reageert en producten snel kan verzenden. Dit verwachten we ook van anderen, vandaar dat we die service ook aan onze eigen klanten willen leveren. Fijn dat dat zo gewaardeerd wordt. Veel gemak gewenst van de goed werkende vaatwasser en wie weet tot een volgende bestelling!

Els

Na de onlinebestelling werd er snel contact met me opgenomen. Afspraak voor levering gemaakt, passend naar een tijd die voor mij goed uitkwam. Bij levering machine geplaatst, aangesloten,... Na de onlinebestelling werd er snel contact met me opgenomen. Afspraak voor levering gemaakt, passend naar een tijd die voor mij goed uitkwam. Bij levering machine geplaatst, aangesloten, uitgeprobeerd en een uitleg gegeven.

Snelle service, nette behandeling.

Vraag of je de oude machine mee moet nemen bij levering.

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor je positieve woorden, wordt erg gewaardeerd. Fijn dat je tevreden bent over de wasmachine en de levering/service. We vragen normaal altijd of we een oude machine mee moeten nemen,... Bedankt voor je positieve woorden, wordt erg gewaardeerd. Fijn dat je tevreden bent over de wasmachine en de levering/service. We vragen normaal altijd of we een oude machine mee moeten nemen, helaas zijn we dat bij jou vergeten, we zullen er beter op letten voortaan. Bedankt voor de tip!

Snelle levering, de kwaliteit van het onderdeel was prima.

Beter dan verwacht

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor de goede beoordeling en leuk om te lezen dat het artikel nog beter was dan verwacht, dat horen we graag. Wellicht tot een volgende bestelling.

Snelle levering, maar niet heel fijn verpakt met het piepschuim gruis uit oude verpakkingen.

Snelle levering, nette schone staat product.

Het piepschuim gruis om de loze ruimte in de doos op te vullen is aardig bedacht om oude verpakking te hergebruiken, maar vond het vanwege de statische lading dagen later nog overal terug.

Voldoet het bestelde artikel aan uw verwachtingen?

Artikel is schoongemaakt en in nette staat.

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor de uitgebreide review, zijn we erg blij mee. Ook met het feit dat je tevreden bent over het product. Het piepschuim is inderdaad gekozen door ons omdat we hergebruik belangrijk vinden,... Bedankt voor de uitgebreide review, zijn we erg blij mee. Ook met het feit dat je tevreden bent over het product. Het piepschuim is inderdaad gekozen door ons omdat we hergebruik belangrijk vinden, maar we begrijpen dat het vervelend is als je dit later nog overal terug vindt thuis. We zullen hier in de toekomst een andere oplossing voor gaan zoeken.

Nova Scotia

Snelle en correcte afhandeling. Het bestelde inzetstuk voor de bovenkorf van onze vaatwasser paste niet 100%, maar we hebben het kunnen aanpassen. Ik kon op de website niet uitmaken of onze machine... Snelle en correcte afhandeling. Het bestelde inzetstuk voor de bovenkorf van onze vaatwasser paste niet 100%, maar we hebben het kunnen aanpassen. Ik kon op de website niet uitmaken of onze machine geschikt was voor het onderdeel.

Beste Els,
Beste Els,
Wij zijn altijd bereikbaar om informatie in te winnen over onze producten. U had ons even kunnen vragen of het passend was voor uw type vaatwasser. Maar ik zie dat u het zelf al opgelost heeft en het onderdeel goed te gebruiken is.
Jammer dat we als totaal score nu maar een 6 krijgen, dit had voorkomen kunnen worden en ligt buiten onze schuld om.
Toch bedankt voor de genome moeite een review te geven.

Snelle levering en in keurige staat. Zeer tevreden.

Bedankt voor de review!

Hans

Zeer goed! Mooie overzichterlijke website, snelle levering binnen 24 uur was het onderdeel binnen. De wasmachine van 24 jaar oud loopt weer als een zonnetje!

Snelheid van leveren. De motor leek wel een nieuwe!

Voldoet het bestelde artikel aan uw verwachtingen?

Zeker! Machine draait weer netjes!

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor de positieve woorden, altijd fijn om te zien dat een machine van 24 jaar oud toch nog goed werk kan leveren. Wellicht tot een volgende bestelling!