Ik heb maar een klein tweedehands pompje besteld en heb dus weinig ervaring.
De berichtgeving dat het was verstuurd en het "in de gaten houden " van de zending door "Patrick " heb ik zeer gewaardeerd!
Heb ik niet!
Ja, is prima!
Voorzien in duidelijk advies, snel, accuraat
zeer snel
geen verbeter punten, super!
Voldoet het bestelde artikel aan uw verwachtingen?
het voldoet geheel, eerdere bestelling niet maar dat lag aan mijzelf. Had in mijn enthousiasme het verkeerde artikel besteld.
na overleg geen probleem om retour te sturen,
Kortom...
Zoals bekend is het e-mail bericht over een print voor een wasmachine duidelijk.
duidelijke foto's op de site
misschien een andere transporteur i.v.m. levering
Voldoet het bestelde artikel aan uw verwachtingen?
Jawel, maar dit is zonder te testen. het moet nog blijken of de print werkt in de wasmachine van mijn dochter. daarvoor zal ik eerst naar Gouda moeten.
Tweedehands onderdeel dat netjes was en in goede staat. Alles verliep naar wens. Van bestellen tot leveren. Ik werd steeds op de hoogte gebracht over de status van mijn bestelling.
Zeer zeker.
Snelle levering voor schappelijke prijzen.
Helemaal blij met mijn miele drogerknop!!!
Duidelijke foto's en vermelding type en soort product. Snelle levering!!
Voldoet het bestelde artikel aan uw verwachtingen?
Ja hij past en zo kan mijn oude miele droger nog weer mee nadat de knop kwijt was geraakt.
Als je verwachtingen uitkomen is dat voor mij altijd de eerste stap richting vertrouwen.
Ik kan dus niet anders zeggen dat mijn ervaring met tweedehandswitgoedoss.nl Super is.
Een duidelijke website
Evt geboden garantie
Na bestelling een directe en overzichtelijke bevestiging
Een naam onder de mail ipv een digitale ondertekening
+++++++ track...
Nvt
Ja
Prima prijs voor onderdeel van droger, makkelijk te bestellen via website
Door fout van PostNL vertraging in de levering maar dit is vriendelijk en duidelijk gecommuniceerd per telefoon en mail
ja
Vlotte bestel- en betaalmogelijkheid, product na 2 dagen geleverd en wasmachine werkt terug zoals het moet. Hopelijk terug voor enkele jaren goed.
Ja