Goede feedback, snelle levering (zelfs in belgië), alles volgens afspraak.
Reactie TWO Witgoed:
Bedankt voor de terugkoppeling, fijn dat levering in Belgie ook zo snel gaat tegenwoordig!
Snelle afhandeling
Nee het werkt niet
Wij vinden het heel vervelend dat het onderdeel niet werkte en wij hebben ook meteen het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten teruggestort.
Wij hadden nog de intentie om een nieuwe...
Super snelle levering
Ja gelukkig
Fijn om te lezen dat je tevreden bent en dat de bestelling snel geleverd is, bedankt voor de beoordeling!
snelle levering
deze maal ook weer tevreden
Bedankt weer voor de goede beoordeling, fijn dat je al zo lang een tevreden klant bent!
Er is de mogelijkheid om met overschrijving te betalen.
Er is duidelijk aangegeven over welk product het gaat.
Het bekomen product is ook het product zoals het op de site aangegeven is.
Geen verbetertips
Volledig
Bedankt voor de uitgebreide beoordeling, wij bieden inderdaad graag zoveel mogelijk manieren om te betalen om het voor iedereen makkelijk te maken. Goed om te horen dat het artikel voldoet aan de...
Snelle levering. Duidelijke prijzen
Het product was vuil.
Bedankt voor de terugkoppeling. Wij reinigen onze producten altijd voor het verzenden, vervelend dat het onderdeel toch niet helemaal netjes is aangekomen. Het blijven uiteraard gebruikte onderdelen...
Technische advies
Ga zo door.
Ja zeker
Bedankt voor de review, en fijn dat er gebruik gemaakt wordt van ons technisch advies. Dit kan een hoop ellende en teleurstelling voorkomen.
Behulpzaam
Snel
Ja
Bedankt voor de tevreden terugkoppeling, fijn dat klanten ons ook steeds vaker vinden voor nieuwe onderdelen. Behulpzaam zouden we allemaal wat meer moeten zijn :-)
Snelle service!
Geen.
Helemaal!!
Bedankt voor de review, fijn te horen dat je tevreden bent over onze snelle service
Bedankt voor de beoordeling