Prijs kwaliteit verhouding

Tag

Ik was op zoek naar een slot voor mijn Miele wasmachine en kwam via google bij dit bedrijf op de webshop terecht. Laat in de middag besteld, volgende dag voor 12 uur op de mat, gewoon als brievenbus... Ik was op zoek naar een slot voor mijn Miele wasmachine en kwam via google bij dit bedrijf op de webshop terecht. Laat in de middag besteld, volgende dag voor 12 uur op de mat, gewoon als brievenbus pakketje. Werkt prima en kost een fractie van de nieuwe versies. Zou het aan iedereeen aanraden!
Ik heb niemand gesproken, de site was duidelijk dus heb alles online kunnen afhandelen.

snelheid waarmee het pakketje verzonden werd

geen enkel verbeterpunt

als nieuw!

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor de super mooie woorden, heel fijn dat alles vlot en makkelijk is verlopen en dat de machine weer goed werkt.

Positief

Snel & correct

Volledig

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor de beoordeling, goed om te lezen dat alles snel en correct is verlopen

Anoniem-J.

Goede service
Klantvriendelijk

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor de positieve review !

Harold

Ongekende goede service bij het bestellen en snelle informatie gekregen bij het bestellen van een onderdeel van de droger. TOP !

Niets, zo doorgaan !

Absoluut

Reactie TWO Witgoed:

Service staat hoog in het vaandel bij ons, fijn dat u dat ook zo ervaren heeft. We blijven zo doorgaan :-) Bedankt voor de genomen moeite voor deze beoordeling, top!

De eigenaar is zeer hulp vol en denk mee met de problemen van de klant.
Ze leveren snel en zijn zeer flexible met leveren

Ze denken goed mee met de klant

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor de goede beoordeling, we proberen zo flexibel mogelijk te zijn :-)

Jennifer

Top!!! Niks op aan te merken!

- snelle reactie op mijn whattsapp vraag
- supersnelle levering
- voordelig

Ik kan niks bedenken!

Helemaal

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor de review, ook via Whatss App zijn we inderdaad bereikbaar. Snel en makkelijk.

M.Peters

Snel en volledig

Snelle levering en onderdeeel deugedelijk verpakt

Nee, ga zo door

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor de terugkoppeling, fijn dat het onderdeel goed is aangekomen

Artikel is eenvoudig te bestellen en wordt snel geleverd. Echter het afleveradres was anders dan het factuuradres, bestelling is op het verkeerde adres geleverd ( factuur adres ). Heeft me extra... Artikel is eenvoudig te bestellen en wordt snel geleverd. Echter het afleveradres was anders dan het factuuradres, bestelling is op het verkeerde adres geleverd ( factuur adres ). Heeft me extra tijd gekost, ander leveradres bij de Gamma, dichtbij factuur adres, en natuurlijk hier ophalen. Levering was niet mogelijk om om te zetten naar afleveradres, puntje PostNL.

Snelle levering, correct en zorgvuldig verpakt, eenvoudig te bestellen.

Aandacht voor factuuradres en leveradres indien deze anders zijn.

Helemaal

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor de review, het afleveradres is inderdaad apart op te geven, dit moet wel een normaal adres zijn. Een pakket af laten leveren bij de Gamma, kan niet op die manier. Dat zou je dan later... Bedankt voor de review, het afleveradres is inderdaad apart op te geven, dit moet wel een normaal adres zijn. Een pakket af laten leveren bij de Gamma, kan niet op die manier. Dat zou je dan later via Post nl zelf moeten aanpassen. Goed om te horen dat je verder wel tevreden was over de levering

Wim Keddeman

Gewoon menselijke behandeling. Ik zou het net zo doen. Absoluut geen poeha. Super snelle levering.

Het persoonlijke appen heeft me gepusht.

Gewoon zo doorgaan. Geen 06 nr misschien nog verbetering.

Zeker.

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor de lovende woorden, een 06 nummer hebben we trouwens ook gewoon hoor,
06-27612114, wellicht makkelijk voor een volgende keer :-)

Artikel juist geleverd

nee