Snel geleverd
Niet te duur
Voldoet het bestelde artikel aan uw verwachtingen?
Reactie TWO Witgoed:
Goed om te horen dat de levering snel en naar wens is verlopen, bedankt voor de review
Ja
Zorgvuldig ingepakt en kompleet...
Bedankt voor de terugkoppeling, fijn dat het onderdeel je in goede staat is toegekomen. We doen ons best ;-)
Correct
geen verbetering voor te stellen
Ik vond het stuknummer op het te vervangen stuk. Ik bekeek de foto of dat klopte. En het juiste onderdeel kwam binnen de twee dagen aan huis. Zo eenvoudig was het om bij tweedehands witgoed te...
Bedankt voor de beoordeling en fijn om te horen dat het zoeken naar onderdelen eenvoudig en snel is verlopen. We proberen het zo makkelijk mogelijk te maken voor iedereen, heel fijn dat dat ook...
Ja
Bedankt voor de positieve beoordeling, goed om te horen dat het bestel en verzend proces goed is verlopen.
10 op 10
Beter kan niet, bedankt ;-)
In de namiddag gebeld omdat ik een module voor de wasdroger nodig had. Voor een goede prijs het pakketje de volgende ochtend in huis!
Ga zo door!
Super
Bedankt voor de mooie woorden, we zullen zo door gaan :-)
Niet duur, duidelijk en zeer snelle verzending.
Ja, helemaal top!
Bedankt voor de mooie beoordeling, fijn dat je zo tevreden bent en dat de machine weer naar behoren werkt voor een aantrekkelijke prijs. Wie weet tot een volgende bestelling :-)
snelle verzending
prima zo
voor zover wel, moet het nog inbouwen.
Bedankt voor de review, wij verzenden altijd alles zo snel mogelijk, we begrijpen dat klanten snel weer gebruik willen maken van hun defecte machine ;-)
Vakkundig advies, nette levering.
tot op heden wel.
Bedankt voor de goede beoordeling, goed om te horen dat je tevreden bent over de service en het contact met ons bedrijf
Service, vriendelijk, kundig
overtrof mijn verwachtingen
Bedankt voor je review, het was zo'n kleinigheid om de module te maken dus graag gedaan. Het hoeft niet altijd geld te kosten ;-)