Prijs kwaliteit verhouding

Snel geleverd
Niet te duur

Ja

Reactie TWO Witgoed:

Goed om te horen dat de levering snel en naar wens is verlopen, bedankt voor de review

Murat

Prima bedrijf

Voldoet het bestelde artikel aan uw verwachtingen?

Zorgvuldig ingepakt en kompleet...

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor de terugkoppeling, fijn dat het onderdeel je in goede staat is toegekomen. We doen ons best ;-)

von Houtte

Normale goede gang van zaken

Correct

geen verbetering voor te stellen

Voldoet het bestelde artikel aan uw verwachtingen?

Ik vond het stuknummer op het te vervangen stuk. Ik bekeek de foto of dat klopte. En het juiste onderdeel kwam binnen de twee dagen aan huis. Zo eenvoudig was het om bij tweedehands witgoed te... Ik vond het stuknummer op het te vervangen stuk. Ik bekeek de foto of dat klopte. En het juiste onderdeel kwam binnen de twee dagen aan huis. Zo eenvoudig was het om bij tweedehands witgoed te bestellen.
Onderdeel was goed schokvrij verpakt.

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor de beoordeling en fijn om te horen dat het zoeken naar onderdelen eenvoudig en snel is verlopen. We proberen het zo makkelijk mogelijk te maken voor iedereen, heel fijn dat dat ook... Bedankt voor de beoordeling en fijn om te horen dat het zoeken naar onderdelen eenvoudig en snel is verlopen. We proberen het zo makkelijk mogelijk te maken voor iedereen, heel fijn dat dat ook gewaardeerd wordt.

Keurig bevestiging van de bestelling en daarna een prompte levering.
Geleverde product was prima.

Ja

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor de positieve beoordeling, goed om te horen dat het bestel en verzend proces goed is verlopen.

Uirstekend

10 op 10

Reactie TWO Witgoed:

Beter kan niet, bedankt ;-)

V l vergoessen

Vlotte service een aanrader dit bedrijf!!

In de namiddag gebeld omdat ik een module voor de wasdroger nodig had. Voor een goede prijs het pakketje de volgende ochtend in huis!

Ga zo door!

Super

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor de mooie woorden, we zullen zo door gaan :-)

Baztian

Snelle en goede service. Vragen werden prompt en vakkundig beantwoord. De website is duidelijk en heeft alle nodige informatie. Bestelde onderdeel was niet duur en werd meteen verstuurd. De... Snelle en goede service. Vragen werden prompt en vakkundig beantwoord. De website is duidelijk en heeft alle nodige informatie. Bestelde onderdeel was niet duur en werd meteen verstuurd. De volgende dag werd het warmte-element al bezorgd en een half uur later was de wasmachine weer helemaal in orde.

Niet duur, duidelijk en zeer snelle verzending.

Ja, helemaal top!

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor de mooie beoordeling, fijn dat je zo tevreden bent en dat de machine weer naar behoren werkt voor een aantrekkelijke prijs. Wie weet tot een volgende bestelling :-)

E.v.Hoof

Goed contact,

snelle verzending

prima zo

Voldoet het bestelde artikel aan uw verwachtingen?

voor zover wel, moet het nog inbouwen.

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor de review, wij verzenden altijd alles zo snel mogelijk, we begrijpen dat klanten snel weer gebruik willen maken van hun defecte machine ;-)

Mijn ervaring is goed, ik had een twijfel geval.
Daarom heb ik hen gebeld. Ik werdt netjes te woord gestaan en wist wat ik moest bestellen.
De bestelling is netjes en op tijd...
Mijn ervaring is goed, ik had een twijfel geval.
De bestelling is netjes en op tijd geleverd.

Vakkundig advies, nette levering.

tot op heden wel.

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor de goede beoordeling, goed om te horen dat je tevreden bent over de service en het contact met ons bedrijf

Paul Notenboom

Belde op met een vraag over een printplaat. Heel vriendelijk te woord gestaan en meteen een afspraak voor de volgende dag gemaakt. Eigenaar heeft aan de printplaat gewerkt en hem gerepareerd. Geen... Belde op met een vraag over een printplaat. Heel vriendelijk te woord gestaan en meteen een afspraak voor de volgende dag gemaakt. Eigenaar heeft aan de printplaat gewerkt en hem gerepareerd. Geen kosten!!!!! Perfect

Service, vriendelijk, kundig

overtrof mijn verwachtingen

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor je review, het was zo'n kleinigheid om de module te maken dus graag gedaan. Het hoeft niet altijd geld te kosten ;-)