Prijs kwaliteit verhouding

Johnvanbinsbergen

Heel tevreden

Ja

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt, fijn dat je tevreden bent!

P de koning

Zeer goede ervaring ook wat betreft technische informaties

Zeer snelle levering onderdelen , snelle actie als je bepaalde informatie nodig heb,grote sortering onderdelen

Zou het zo niet wetwn

Voldoet volledig aande verwachtiging

Reactie TWO Witgoed:

Fijn dat het onderdeel aan de verwachtingen voldeed en dat je tevreden bent over onze technische ondersteuning. Bedankt voor de beoordeling !

Heel goede ervaring met dit bedrijf

precies volgens afspraak geleverd en ook telefonisch goed advies ontvangen

GEEN

JA

Reactie TWO Witgoed:

Wij proberen inderdaad zoveel mogelijk advies mee te geven zodat problemen snel en adequaat opgelost worden, bedankt voor de review

Marten

Prima website, juiste en snelle levering. Zal er zeker weer bestellingen doen.

Snelle eerlijke levering. Goede voorlichting op website en mail. Redelijke prijs.

Geen.

Voldoet het bestelde artikel aan uw verwachtingen?

Zeker geleverd zoals beloofd.

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor de mooie beoordeling, en graag tot een volgende bestelling :-)

nkbukjyinbibtyrvvb

Ja

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt, fijn dat je tevreden bent

Bachot Gilbert

Mijn ervaring met deze Firma is gewoon super ,daar kunnen vele bedrijven in Belgie eens een voorbeeld aan nemen .
had een wisselstuk nodig voor een wasmachine miele w854 de module EL 200C ,1...
had een wisselstuk nodig voor een wasmachine miele w854 de module EL 200C ,1 maal een mail verzonden en heb 1 maal gebeld en twee dagen later was ik in het bezit van het wisselstuk.
Deze Firma is zeker aan te bevelen .

Deze mensen zijn vakmensen die weten over wat ze praten en zijn super klant vriendelijk niks is teveel .

Zo het echt niet weten wat hier nog beter zou kunnen.

Zeker en vast

Reactie TWO Witgoed:

Wow, bedankt voor de lovende woorden, heel fijn! We weten inderdaad waar we over praten en willen graag service en klantvriendelijkheid bieden die we zelf ook verwachten. Fijn dat alles ook zo... Wow, bedankt voor de lovende woorden, heel fijn! We weten inderdaad waar we over praten en willen graag service en klantvriendelijkheid bieden die we zelf ook verwachten. Fijn dat alles ook zo gewaardeerd wordt door klanten zoals u.

Prima. Snel en goed verpakt geleverd

Yep

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor de review, goed te horen dat je tevreden bent.

Xiantey

Manchet besteld

Hele snelle levering,binnen 1 dag
Zeer tevreden over het product

Absoluut

Reactie TWO Witgoed:

Fijn dat je zo tevreden bent over het product en de snelle levering, wie weet tot een volgende bestelling :-)

Heel snelle levering

wisselstuk in heel goede staat ondanks tweedehands te zijn

doe zo verder

volledig

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor de beoordeling, wij vinden het inderdaad belangrijk om goede nette producten te verkopen, ook al zijn ze tweedehands. Fijn dat de wasmachine weer gemaakt is

Correcte afhandeling

enorme keus

jammer van de verzendingskosten, mijn product kost bijna minder dan de verzendingskost

ja; is niets mis mee

Reactie TWO Witgoed:

Bedankt voor de review, de verzendingskosten kunnen soms hoger zijn dan het aankoopbedrag inderdaad, helaas hebben wij dat ook niet in de hand. Wij proberen er wel rekening mee te houden dat we de... Bedankt voor de review, de verzendingskosten kunnen soms hoger zijn dan het aankoopbedrag inderdaad, helaas hebben wij dat ook niet in de hand. Wij proberen er wel rekening mee te houden dat we de product prijzen zo laag mogelijk houden in dat soort gevallen zodat het toch nog de moeite waard is, ondanks de soms hoge verzendkosten.