Twistoo

Melissa

Uitstekende service. We zijn snel en vakkundig geholpen.

Almere

Wijnanda Reitsma

Ik heb zaterdag gebeld en de monteur kwam maandag om 9.15 uur. Wasmachine nieuwe kohlborstel erin gezet, aardige monteur en de kosten vielen ook wel mee!!!

Drachten (Friesland)

Y

Tarieven
Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

All in tarief €59,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
€19,50 voor ieder volgend kwartier. Tarieven
Twistoo werkt op basis van een all-in tarief:

All in tarief €59,- (inclusief btw, voorrijkosten en 15 minuten reparatietijd).
€19,50 voor ieder volgend kwartier.

Dit is wat zij aangeven. Nou deze jongen kwam 2 min langs om te constateren dat hij de manchet niet bij zich had en rekent mij 60,- terwijl ik nog vroeg de dag ervoor moet ik mijn serienummer doorgeven zodat je eerst kan kijken of je deze voorradig hebt. Dan had hij ook niet langs hoeven komen om uiteindelijk alsnog te zeggen dat hij iets niet heeft. O en dan zou meneer deze wel bestellen en nog een jackpot daarvoor rekenen. Er wordt niet onderbouwd hoe ze dit berekenen. Ik zag dat hij de manchet van 37,50 aan het bestellen was. En hij zou mij 95,- rekenen hiervoor. Dat je wilt verdienen op arbeid prima. Maar ga mensen niet oplichten omdat je denkt dat zij er geen verstand van hebben.

Amsterdam

F.A. de Jong

Zeer snelle service en goed geholpen door een deskundige monteur.

Marrum

Marjolein Wolff

Goed! nette en snelle service

Leeuwarden

de Vries

Zaterdag gebeld, maandagochtend probleem opgelost. Geen addertjes onder het gras. Zeer tevreden.

Heerenveen

Patricia Grimm

Via twistoo in contact gekomen met ceder witgoed. Vandaag is onze vaatwasser weer zgan. Fijne service en snel afspraak kunnen maken.

Ijmuiden

Richèle

Snelle professionele hulp met mijn vaatwasser. Monteur was erg ervaren en zeer vriendelijk en werkte netjes.

Haarlem

Ab Vlasman

Slecht komen afspraak niet na. Heb op maandag een afspraak gemaakt voor de donderdag. Werd donderdag morgen gebeld dat de monteur in een andere regio werkzaam was en dus niet kon komen. Wat erg... Slecht komen afspraak niet na. Heb op maandag een afspraak gemaakt voor de donderdag. Werd donderdag morgen gebeld dat de monteur in een andere regio werkzaam was en dus niet kon komen. Wat erg vreemd is want op de site hebben ze het over regio gebonden monteurs. Zijn misschien wel goed maar ga toch even verder zoeken naar een ander bedrijf en hopen dat die wel komen op de afgesproken datum.

Niet geholpen in Almere

K. Wierda

Hele goede en fijne service, wasdroger binnen 2 dagen weer gemaakt!

Franeker