Twistoo

Raymond van der Weijde

Ervaring is zeer goed, gisteren gebeld vandaag al geholpen. Zeer aardige jonge man die mij geholpen heeft. Aanrader.

Voorhout

Warringa

Heel goed en vlot

Lemmer

J.A.J. van Dam

Nadat de deur van onze vaatwasser niet meer sloot via Twistoo in contact gekomen met Electro Service Sijstma. Nog dezelfde dag stond de monteur op de stoep en nadat het benodigd onderdeel de... Nadat de deur van onze vaatwasser niet meer sloot via Twistoo in contact gekomen met Electro Service Sijstma. Nog dezelfde dag stond de monteur op de stoep en nadat het benodigd onderdeel de volgende dag beschikbaar was is de vaarwasser direct gerepareerd. Snelle, vriendelijke en correcte service van Sijtsma via Twistoo.

anink

Heel correct. Snel geholpen. Onderdeel op voorraad en goed advies omtrent gebruik apparaat. Wij zijn blij met deze service

almere

K. van der Werf

Ik heb zondagmiddag het contactformulier ingevuld i.v.m. een kapotte wasmachine en werd kort daarna al gebeld voor een afspraak op maandagochtend. De monteur kwam op tijd en heeft het probleem... Ik heb zondagmiddag het contactformulier ingevuld i.v.m. een kapotte wasmachine en werd kort daarna al gebeld voor een afspraak op maandagochtend. De monteur kwam op tijd en heeft het probleem netjes verholpen.

Almere

Melanie Bil

Snelle actie en eerlijk advies. Vriendelijke man

Mariska

Super monteur. Goede vakman.

Wolter

Vriendelijk geholpen.... Goed advies gekregen van monteur

Roermond

Nick

Goed doorverwezen naar een monteur voor mijn vaatwasser.

Roermond

Selma