Twistoo

Kolkena

Prima.

Drachten

Stella Mulder

Afwasmachine opeens kapot, 's ochtends gemaild, 5minuten later terug gebeld en twee uur later was machine gerepareerd, fantastisch!

Sascha

Helemaal top, 's ochtends bellen en 's middags al een monteur met kennis van zaken en mijn vaatwasmachine doet het weer!

Haarlem

Hester

Top! Gistermiddag gebeld en vanochtend is de monteur geweest. Zowel de koelkast als de droger zijn weer gemaakt. Vriendelijke monteur.

Drachten

Rietveld

Woensdag via de website Twistoo een monteur gebeld in Friesland. Uitgebreid het probleem besproken betreffende onze wasmachine een Miele Twindos uit 2014 welke destijds euro 1600 had gekost: tijdens... Woensdag via de website Twistoo een monteur gebeld in Friesland. Uitgebreid het probleem besproken betreffende onze wasmachine een Miele Twindos uit 2014 welke destijds euro 1600 had gekost: tijdens centrifugeren gaat de machine plotseling enorm te keer: bonken en een hoop lawaai tot een branderige lucht aan toe. Vrijdag na hemelvaart is de monteur (Lucas) langs geweest. Het aluminium trommelkruis bleek gebroken. Een veel voorkomend probleem bij de Miele wasmachines. Diep triest dat een Miele van 1600 euro na 7 jaar kapot is. Dit was onze eerste en tevens laatste Miele. Wat een waardeloos ontwerp voor zo'n schandalig hoog bedrag. Vervolgens kom je erachter dat de Miele reserve-onderdelen ook nog eens de hoofdprijs kosten. Gelukkig had Lucas het merk wasmachine bij zich wat wij voor de Miele ook altijd hadden: een AEG. Voor euro 600 (!) hebben wij nu een prachtige AEG. Wij zijn super geholpen en ook nog eens erg snel: subliem. Hartelijk dank Twistoo en Electroservicesijtsma (Lucas) !

Cornelis de Kruijf

Super goed geholpen door de heren van Globalwitgoed. Vriendelijk en deskundig. De manchet van mijn wasmachine moest worden vervangen. Binnen een half uur was de klus klaar en kon ik weer de... Super goed geholpen door de heren van Globalwitgoed. Vriendelijk en deskundig. De manchet van mijn wasmachine moest worden vervangen. Binnen een half uur was de klus klaar en kon ik weer de wasmachine gebruiken.

Schagen

Nico Schaap

Top

Abbenes

Pohle

Prima ervaring

J. Stroo

Goeie monteur, makkelijk en snel telefonisch bereikbaar. Komt afspraak na en belt altijd een half uur van te voren op dat ie er aan komt. En een top service!

Koog aan de zaan

Staphorsius