Twistoo

L. Janssen

Op dezelfde dag kwam iemand langs. Netjes te woord gestaan via de telefoon. Vriendelijk geholpen thuis en de wasmachine doet het weer. Fijne service!

Amsterdam

Bas

Fantastisch geholpen door Nico van Ceders witgoed met mijn vaatwasser. Twee monteurs afgelopen jaar langs gehad voor zelfde probleem, twee keer veel geld en tijd kwijt aan mannen die t onnodig... Fantastisch geholpen door Nico van Ceders witgoed met mijn vaatwasser. Twee monteurs afgelopen jaar langs gehad voor zelfde probleem, twee keer veel geld en tijd kwijt aan mannen die t onnodig moeilijk maken. Nico kwam langs, liet het probleem zien en verhielp het tegen minimale kosten. Aanrader als je zelf niet technisch bent maar een betrouwbare monteur zoekt zonder flauwekul die je snel en goed helpt.

Amsterdam

Bastiaan

Erg tevreden over de reparatie van onze vaatwasser. Tijdens het consult deskundig advies ontvangen daarna besloten onze machine te laten repareren. Reparatie verliep vlot en met het gewenste... Erg tevreden over de reparatie van onze vaatwasser. Tijdens het consult deskundig advies ontvangen daarna besloten onze machine te laten repareren. Reparatie verliep vlot en met het gewenste resultaat!

Voorhout

Judith Beintema

Super service! Onze wasmachine hielt er helaas mee op. De volgende dag kwam er al iemand langs om te kijken en eventueel repareren. Helaas bleek onze wasmachine toch overleden te zijn na jaren... Super service! Onze wasmachine hielt er helaas mee op. De volgende dag kwam er al iemand langs om te kijken en eventueel repareren. Helaas bleek onze wasmachine toch overleden te zijn na jaren wasjes draaien. Nog geen 24 uur later stond er een nieuwe wasmachine, geïnstalleerd en wel voor ons klaar! Zeer vriendelijk geholpen, snelle service en goede kwaliteit. Wij zijn heel tevreden!

Drachten

O. de Bruin

Super snel langsgekomen en hij nam de tijd en gaf juist advies

Almere

Theo Verberne

Miele vaatwasser meldde storing. Alle lampjes knipperden. Twistoo gebeld er kwam een monteur. Overlegd wat de storing zou kunnen zijn. Volgens monteur waarschijnlijk drukschakelaar. Deze in overleg... Miele vaatwasser meldde storing. Alle lampjes knipperden. Twistoo gebeld er kwam een monteur. Overlegd wat de storing zou kunnen zijn. Volgens monteur waarschijnlijk drukschakelaar. Deze in overleg vervangen. Storing nog steeds aanwezig. Na 1 1/2 uur verder onderzoek stelde de monteur voor om vaatwasser mee te nemen naar werkplaats. Na 5 dagen kwam de monteur met de vaatwasser terug. Er bleek een plastic zakje in de pomp te hebben gezeten. Dit met duidelijke foto´s laten zien. Pittige rekening betaald. Toen de monteur weg was heb ik de rekening nagekeken Wat bleek, de drukschakelaar had hij ook in rekening gebracht. Deze had hij gewoon laten zitten terwijl deze niet defect was, kosten drukschakelaar: €99,95.
Mijn inziens had hij de de oude drukschakelaar gewoon terug kunnen plaatsen waardoor de rekening aanzienlijk lager zou zijn geweest.

Helmond

Ceders witgoed service

Heel tevreden over Ceders witgoed service!

Diemen

mevr. H. Koen - van der Veen

Heel vlug geregeld en prima service

drachten

Wim van der Linden

Is oke

Maarheeze

M.van Nieuwenhoven

Vriendelijke monteur snelle diagnose en reparatie

Deventer