Twistoo

Simone

'S avonds laat nog gebeld en de dag erna meteen iemand die ons kon helpen! Goede en snelle services!

L Chakir

Heel fijne samenwerking, de monteur misten een onderdeel maar hebben deze snel besteld en snel een vervolgafspraak gemaakt. Bellen ook keurig van tevoren voor het maken van een nieuwe afspraak.

Purmerend

Cederswitgoedservice

Super snelle en goede service!
Eindelijk een bedrijf die normale tarieven hanteerd....zo is reparatie teminste een optie!

Almere

G de Boer

Heel snel geholpen

Leeuwarden

Prive

Snelle en vriendelijke service!

Bloemendaal

Wim Gohres

Vaatwasser pompte het water niet meer weg. Via Twistoo maakte ik een afspraak met een reparateur voor donderdag, 2 dagen later. Helaas vergiste hij zich en kwam vrijdag. Hij heeft toen onze... Vaatwasser pompte het water niet meer weg. Via Twistoo maakte ik een afspraak met een reparateur voor donderdag, 2 dagen later. Helaas vergiste hij zich en kwam vrijdag. Hij heeft toen onze vaatwasser wel werkend gekregen, maar had nog niet een oorzaak vastgesteld. Vijf dagen later wilde de vaatwasser wederom niet leegpompen. De reparateur kwam toen op vrijdag langs en stelde vast dat het probleem zat in een afsluiting. Bestellen kostte tijd. Hij was bereid om zondag langs te komen, maar uiteindelijk werd het dinsdag. De vaatwasser functioneert nu weer goed.

Heemstede

Case 20

Ik ben zeer tevreden, eerlijk advies en snelle afhandeling.

Rick

Snelle service, betrouwbaar personeel en goed resultaat

Wasmachines

Na aanmelding binnen 4 uur monteur thuis. Probleem snel en goed verholpen. Telefoonnummer gekregen met garantie.

Luke van Kesteren

Wij werden spoedig geholpen, flexibel en een vriendelijke monteur

Sassenheim