Twistoo

Lex

Door Twistoo in contact gebracht met Robin Wijtten van Installion. Een prima vakman die vlot en netjes werkt en helder communiceert. Defecte wasmachine was in no time gerepareerd.

Apeldoorn

Wouter

Wasmachine reparatie gedaan door Global Witgoed. Wasmachine niet goed terug in elkaar waardoor en daardoor nu nog grotere problemen. Gesprek met meneer is niet mogelijk, hangt de telefoon op als je... Wasmachine reparatie gedaan door Global Witgoed. Wasmachine niet goed terug in elkaar waardoor en daardoor nu nog grotere problemen. Gesprek met meneer is niet mogelijk, hangt de telefoon op als je met een klacht komt.

Alkmaar

Abramovic

SLECHT!!!
Het is onmogelijk om in het contact te komen met Twistoo. Ik probeer al maand lang een klacht in te dienen maar ze zijn niet bereikbaar.
Monteur weigert het om factuur op te...
SLECHT!!!
Monteur weigert het om factuur op te sturen. Ik heb vijf keer via verschillende wegen om factuur gevraagd. Geen gehoor.
Monteur die voor Zuid Holland werkt zou ik zeker niet aanbevelen.

Hellevoetsluis

Vaanholt

Vriendelijk, en werkt keurig! Heel tevreden!

Beekbergen

Tess

Niet komen opdagen. 2x een afspraak geprobeerd te maken.

Almere

A. Benthem

Afspraken helder en nagekomen

Renkum

Waseem

Het was prima

Dieren

P.Savert

Onze wasdroger stopte telkens voor het einde van het programma.
Toen Twistoo gebeld. Ze konden al snel langskomen gelukkig.
Het probleem is opgelost.
We kunnen weer drogen!

Ede

Dirk van der Veen

Robin Wijtten /Installation opgediept op Internet voor de reparatie van onze Siemens-vaatwasser.Robin bleek een zeer betrouwbare,zeer vakkundige en sympathieke vakman te zijn.

Zwolle

Jaap

Vaatwasmachine functioneerde niet meer. Twistoo heeft nieuwe geleverd en keurig ingebouwd. Geen haastwerk en echt beter dan we eerder bij andere bedrijven hebben ervaren.

Bennekom