Fijn geholpen door Installion. Hij kon snel terecht en heeft het netjes geregeld.
Huissen
Myrthe Kortekaas
Monteur die kwam was vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Snel geholpen en goed meegedacht in oplossingen. Toen de oplossing echter niet bleek te helpen, was het probleem in 2 dagen verholpen....Monteur die kwam was vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Snel geholpen en goed meegedacht in oplossingen. Toen de oplossing echter niet bleek te helpen, was het probleem in 2 dagen verholpen. Mocht ik weer een probleem hebben dan bel ik zeker weer.
Zevenaar
Bakker G.
Zeer prettig geholpen
Ede
Karin Hoebink
Hele goed service. Afspraak was snel telefonisch geregeld. kon op korte termijn. Kwam afspraak goed na Aardig man Reparatie keurig uitgevoerd
Duiven
Marco
Komen hun woord niet na
Ede
Danny
Goede betrouwbare service!
Zwolle
Wendy Masseling
Vaatwasser stuk. Maandag gebeld en twee dagen later binnen 20 min gebeld! Perfect!
Zwolle
J. Schrijver
Vakman, duidelijke communicatie, legt alles goed uit wat ie doet
zwolle
H.Leusenkamp
Donderdag afspraak gemaakt voor maandag tussen 16 en 18 uur. Om een paar minuten voor 18 uur, telefoontje dat ze een beetje aan de late kant waren. Ze zouden kort na 18 uur arriveren. Om...Donderdag afspraak gemaakt voor maandag tussen 16 en 18 uur. Om een paar minuten voor 18 uur, telefoontje dat ze een beetje aan de late kant waren. Ze zouden kort na 18 uur arriveren. Om 18.45 nog niemand gezien, gebeld, werd niet opgenomen. Om 19 uur sms gestuurd dat het niet meer hoefde, aangezien ik om 19.30 uur andere afspraak had. Wat een waardeloze (geen dus) service. In Hengelo (O).
Niet geholpen in Hengelo
Wandel
Vaatwasser stuk. Gebeld en de volgende dag was er een monteur. In 15 min defect onderdeel gevonden en vervangen. Vlotte en zeer vriendelijke monteur.