Dick en Mineke van Bloois

De kleine handzame boekjes van Corrie ten Boom zijn prachtige getuigenissen van een diep doorleefd geloof en tegelijk een heel mooi middel om aan anderen uit te delen ter bemoediging en... De kleine handzame boekjes van Corrie ten Boom zijn prachtige getuigenissen van een diep doorleefd geloof en tegelijk een heel mooi middel om aan anderen uit te delen ter bemoediging en vertroosting. Corrie ten Boom heeft een stijl van schrijven, die niet betuttelend of belerend is en dat valt bij mensen heel goed. Zij is die lieve moeder, die weet waar ze het over heeft.
De boekjes zijn zo goedkoop dat het een plezier is om er meedere van aan te schaffen en gericht uit te delen

Directe aanpak en duidelijke aanwijzingen

x

Joost van Beelen

Uitgeverij Gideon heeft een mooie collectie boeken. Inmiddels 2 boeken gekocht, erg van genoten. Bestellen gaat prettig en bestellingen waren mooi op tijd binnen. Aanrader om hier je boek te... Uitgeverij Gideon heeft een mooie collectie boeken. Inmiddels 2 boeken gekocht, erg van genoten. Bestellen gaat prettig en bestellingen waren mooi op tijd binnen. Aanrader om hier je boek te bestellen voor leesplezier en fijn om een organisatie te steunen waarmee ik mij Verbonden voel als vriend van Jezus.

Uitgebreide collectie

Zijn er altijd maar niet genoeg tijd genomen om die te vinden

Amanda

Via bol. Com besteld. Prima service.

Prachtig boek!

Houterman

Goede en snelle service! Erg tevreden!

Het zag er netjes en verzorgd uit!

N.v.t

Geweldige service

Snelle levering, klantvriendelijk, zeer behulpzaam en oplossingsgericht denkend

J.van den Bergh

Gewoon goed

Heidi

Heel fijn boekje om dagelijks de dag mee te beginnen , geeft mij elke dag rust !

Heel correcte service

C. M. Quist

Heel prettige afhandeling bij retourneren na te late levering.

Vriendelijk

Geen afleveringsdatum noemen op de site als die niet gegarandeerd kan worden.

M. Dragt

Dik tevreden over mijn eerste ervaring met uitgeverij Gideon

Manier van bestellen was eenvoudig. Ik werd op de hoogte gehouden van het tijdstip van verzending en had het keurig de volgende dag in huis.

Geen, het was prima!

W. Hartman