Snel en super klantvriendelijk!

Zoeken en bestellen op ISBN zou handig zijn.

Snelle levering. Fijn geen verzendkosten bij relatief laag bedrag. Grappig en slim de meter hoeveel je nog moet bijbestellen om geen verzendkosten te betslen

Als ik iets in de winkelwagen had geplaatst had ik niet een heel goede verderwinkel optie. Ik moest weer helemaal zoeken in de webwinkel naar de plek waar ik gebleven was.
Verwarrend was ook...
Verwarrend was ook dat je bij bestellen zonder account om verder te gaan op inloggen moest drukken ipv verder met bestellen ofzo

Reactie Uitgeverij Gideon:

Bedankt voor uw review en uw opmerkingen over het bestelproces. We gaan het bekijken!
Vriendelijke groet, Thirza

Tirza Rijndorp

Super

Makkelijk in bestellen en volgende dag netjes verpakt binnen !

J-M Ommeren.

Vreugdevol dankbaar.

Uitstekend! volgende dag in huis, netjes verzonden.

Verloop

Snelle service. De ene werkdag voor 16.00 uur besteld de andere dag in huis. Daar kunnen anderen nog van leren.

Snelle service

Goed, prettig contact aan de telefoon ivm een boekje waaruit een bladzijde was gescheurd. Per omgaande werd een nieuwe opgestuurd. De internetreclame vind ik wat te 'agressief'.

Zie hiervoor

Zie hiervoor

Geen problemen.

Adrie van der Zalm

Leverbaarheid

website vergroten/verduidelijke

Enige ervaring tot nu toe is het eerste boek wat ik besteld heb bij deze uitgeverij