Begeleiding
Service
Voorbereiding

Goede en directe service met 1e contact. Goede opties. Leuke restaurantjes, goed weer, veel lol.
Opmerking: er had gecheckt kunnen worden over aankomst tijd van het restaurant met voorgerecht. De tijd was niet goed gecommuniceerd, dit betekende dat we snel na het eten gelijk van onze plek af moesten, om op het terras te zetten.
De tapas was niet helemaal volgens verwachting, hapjes hadden gerust met een paar tegelijk mogen komen i.p.v. steeds 1 gerecht. En kwaliteit was niet heel goed. Het was overigens wel gezellig.

Een goed gevoel bij eerste contact, snelle reactie, goede oplossingen bedenken, veel mogelijkheden.

Een dag van te voren checken met locaties over de tijd, zodat alle partijen niet voor een verrassing komen te staan.

Tagmount

De dag is geslaagd geweest! Niets moet en mensen werden hier ook verder gemoedelijk in begeleid.

Geen opmerkingen..

sonja groet

Een geslaagd super feest

Goed geregeld en ontspannen sfeer tussen de leiding en medewerkers van het uitje

Misschien iets minder rondes van ik hou van.holland tussen het eten zodat er nog gepraat kan worden onderling maar dat is een bijkomstig heid want het was super gezellig

Erik

Geslaagd

Origineel uitje

M.v.d. Meer

Wij hebben genoten van 2 ontzettend gezellige dagen wat georganiseerd is door Uitjes en Eten. Teambuildings gevoel met Expeditie op Texel, eten en drinken top geregeld en bikken en klikken in Alkmaar.

Wij hebben in december 2012 eerste mailcontact gehad, in februari zijn we even om de tafel gegaan, ontzettend gastvrij ontvangen. Veel mailcontact nog geweest, waarbij altijd snel reactie. Ook zelfs... Wij hebben in december 2012 eerste mailcontact gehad, in februari zijn we even om de tafel gegaan, ontzettend gastvrij ontvangen. Veel mailcontact nog geweest, waarbij altijd snel reactie. Ook zelfs een vraag op de avond voor aanvang hebben zij goed opgelost !! Tijdens de dagen ook goed duidelijk geweest, zodat het goed verliep ! Echt complimenten ! Het was niet helemaal goed gegaan met de foto’s, maar deze ook nagezonden op USB stick. Goede service !

De route voor het bikken en klikken vonden wij als groep echt te lang voor het tijdsbestek. Ontzettend hard door trappen en niet echt een relaxt programma, waarbij je onderweg even rustig kan... De route voor het bikken en klikken vonden wij als groep echt te lang voor het tijdsbestek. Ontzettend hard door trappen en niet echt een relaxt programma, waarbij je onderweg even rustig kan stoppen. Echt zonde ! Verder was het een super mooie route !
Jammer ook van de break tussendoor dat dit ook niet in een gezellig tentje kon, maar even koek en drankje uit het vuistje.

Anja Verdult

Het was een goed georganiseerd en gezellig uitje voor ons allemaal.

Onze begeleider van uitjes en eten was fantastisch. Hij regelde echt alles, we hebben echt genoten. Als we vragen of tips hadden ging hij daar gelijk op in. Onze complimenten.

VLIEG Advies Groep

Top dag, leuke GPS tocht door de duinen en het bos bij Castricum gehad. Daarna lekker bij Club Zand op het terras een goed verzorgde BBQ. Alles was top geregeld. Jaap, bedankt voor de gezellige dag.

Klantvriendelijk. Goed overleg bij het tot stand komen van het uitje. Mooie omgeving en goede locatie.

Een leuke dag gehad

Een leuke dag gehad

Dijana Pisacic

Geweldig, erg positief.

- Creatief
- Behulpzaam
- Vriendelijk

LvM

Iedereen heeft het erg leuk gehad. Alles was goed georganiseerd. Zonde dat de USB stick niet werkt maar hopelijk wordt dit nog verholpen.

Op tijd
Goede apperatuur/beschrijvingen