Begeleiding
Service
Voorbereiding

popa

Van begin tot het einde geweldig en amicaal geregeld!ook de begeleiders waren zeer enthousiast ook de etablissimenten waren goed geregeld!

Optimisme,duidelijkheid,begeleiding en zoveel in zon korte tijd

Iets meer spelduidelijkheid,,groter begin cafe

Hans Wammes

Het was een mooi uitje. Wel een aantal kritiekpunten. Het is belachelijk dat bij de ontvangst slechts 1 persoon koffie intapte bij Stempels. Hierdoor stond een rij tot buiten en moesten sommige... Het was een mooi uitje. Wel een aantal kritiekpunten. Het is belachelijk dat bij de ontvangst slechts 1 persoon koffie intapte bij Stempels. Hierdoor stond een rij tot buiten en moesten sommige mensen ruim een kwartier wachten op een bakkie (terwijl ze dus buiten stonden). Bovendien was de ruimte veel te beperkt voor 100 personen. Stempels kon geen oplossing bieden op dat moment. Koffie was heerlijk, vooral de cappucino, maar dit kostte veel tijd met verse melk opschuimen e.d. Niet meer doen. Lunch bij XO was voldoende maar niet heel uitgebreid qua keuze. Kroketten wellicht uitserveren. Bij grote groepen zitten er altijd hebberige types bij die meer kroketten pakken. Dinerbuffet/borrel etc. bij Parck was prima, maar ook hier toch wat beperkt qua ruimte, waardoor div. mensen staand moesten eten. Verzorging voor de rest prima in orde!!!

Wat betreft activiteiten. Hofjeswandeling goed. Graffiti top! Fotofietsfuntour leuk (wel flinke rit voor sommigen haha). Bierroute verwarrend. Betrof meer stadswandeling terwijl mensen juist ook voor de biertjes gaan. Verwarring over consumptie ja/nee was ook lastig.

Contact met uitjeseneten (Jaap)liepen goed, werd alert gereageerd op kritische opmerkingen en alles werd goed begeleid.
Geheel overziend goed uitje met positieve reacties uit onze organisatie. Aantal puntjes van kritiek, maar over het algemeen zeer tevreden!

Vond positief hoe gereageerd werd op kritiekpunten op de dag zelf.

Zie boven.

Hanneke van Steenbergen

Een zeer geslaagde avond. Alle deelnemers hebben het goed naar hun zin gehad en er zijn veel positieve reacties gekomen.

Het was goed geregeld en de opzet was erg goed. De presentatie was heel goed, de spelletjes leuk en het eten heel lekker.

De ruimte was niet heel groot voor een dergelijk aantal (32) personen.

kinderopvang de Grabbelton

Professionele organisatie met veel mogelijkheden. Er wordt echt met je meegedacht. Ook prijstechnisch wordt er een objectief en duidelijk advies gegeven.

Zeer klantgerichte benadering. Robert heeft echt met ons meegedacht en goede suggesties gedaan.

Het Groote Genoegen werd als kwalitatief minder ervaren. De vis was te gaar, de salade te vet en weinig tot geen groente en salade.

Schats

Ondanks het slechte weer een super avond gehad!

Contact met de klant heb ik als erg goed ervaren.
Dit heeft ons doen besluiten om voor jullie te gaan.

T. de Vrede

Wij hebben met 13 collega’s het uitje StadsGamen gedaan in Den Haag. Het was erg leuk. Gevarieerd. Zeer prettige begeleiding gehad van Martin. Eten was naar behoren. Spelletjes leuk en te doen.

Snel antwoorden. Goed ingegaan op wens van ander restaurant.

Ik zou het echt niet weten

Marjolene

Lachen

Begeleider was zeer behulpzaam en vriendelijk, kwam lekker relaxed over.

Willem

Ondanks het regenachtige weer een enorm leuk teamuitje gehad met Uitjes en Eten. Leuke begeleiding, lekker eten. Helemaal goed.

Leuke vragen, leuk dat we een fototoestel meehaddden en dan natuurlijk de lelijke trofee ;-)

nee

marielle Willems

Geslaagd bedrijfsuitje!

Enthousiaste begeleider en goede alternatieve ivm het slechte weer.

Patricia

Een erg geslaagde dag!