Leuk prijs demper past perfect wel anders meegemaakt
Chiel S
Dit bedrijf adviseert een roetfilter voor mijn Ford Focus wat een verkeerd advies blijkt te zijn. Daarna veel bla bla maar geen enkele financiële compensatie, weg 650 euro. Ik baal.
C. Boot
Top! goed geprijsd en snelle levering!
Diederik
Helemaal top,
Black
klaas van dellen automobielen , burgum
Correct bedrijf
Raoûl Yusuf
Na telefonisch advies besteld en goed geholpen.
Marcel
Uitlaat was goedkoper dan bij andere bedrijven.
Ze gebruiken echter een erg slechte bezorgdienst. De bezorger heeft aangebeld bij een flat met lift en heeft, nadat de buitendeur van...Uitlaat was goedkoper dan bij andere bedrijven.
Ze gebruiken echter een erg slechte bezorgdienst. De bezorger heeft aangebeld bij een flat met lift en heeft, nadat de buitendeur van de algemene toegangsruimte geopend werd op afstand via intercom, het pakket binnen in de hal gelegd. De bezorger is niet met de lift naar de woning op de 2e verdieping gegaan. Het resultaat hiervan is dat het pakket door iemand uit de hal is gepakt.
Ik heb hierover vorige week vrijdag een mail gestuurd naar de bezorger en Uitlaatdiscounter.nl, maar hier wordt niet op gereageerd door beide.
Vincent
Prima bedrijf, snel geleverd en niet te duur
Verschooris Hugo
1/ Snel op WhatsApp voor advices 2/ Goede prijzen 3/ Goed gepakt levering