Red Dot Automotive

Ja top! Mooi uitlaatje en goede pasvorm.

De cunha

Tot nog toe is mijn ervaring met dit bedrijf, geen punt van ontevredenheid. Service is prima

De klerk

Goed. Op 28-6-22 een uitlaat besteld en super snel verzonden. Met een fijne koerier 👍🏻 vandaag 6-7-22 weer een uitlaat binnen gekregen snelle levering. Maar wat een idioot van een koerier. Bleef... Goed. Op 28-6-22 een uitlaat besteld en super snel verzonden. Met een fijne koerier 👍🏻 vandaag 6-7-22 weer een uitlaat binnen gekregen snelle levering. Maar wat een idioot van een koerier. Bleef maar bellen en op de deur bonken. ( deed echt binnen 1min open) vroeg of hij dat normaal vond. Kreeg nog een grote bek ook. Nou dat heeft hij geweten. Bijdehandje zat weer zo in zijn auto. Echt een mongool. Hoop dat jullie daar geen zaken meer mee doen.

Ákos Gajzer

Uitlaat voor peugeot 206 1.4

rutger van ravels

UItstekende service. Mensen zijn telefonisch direct bereikbaar wat perfect is en zijn competent

Joep

De uitlaat is beschadigd, verwacht gewoon een goed product.
Moet vooraf betalen..prima, maar dan verwacht ik ook een prima product

Reactie UitlaatDiscounter.nl:

Beste Joep,
Wij hebben geprobeerd contact met u op te nemen, telefonisch en per e-mail.
Beste Joep,
Wij hebben geprobeerd contact met u op te nemen, telefonisch en per e-mail.
Helaas vernemen wij geen reactie van u uit, in het geval van een beschadigt product kunt u dat bij ons vermelden waarna wij actie ondernemen. Normaliter bij een beschadigt onderdeel krijgt u kosteloos een nieuw product van ons geleverd.
Excuses voor het ongemak.
Mocht u nog contact op willen nemen dan weet u ons te vinden.

A. Mulder

Tja zal ik zeggen.