buurman en buurman

Uitlaat gevonden op de site . Telefonisch contact gehad met een medewerker. Zeer goed geholpen. snel besteld en geleverd. Uitlaat was compleet en paste goed. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Bart

Bij de bestelling had ik aangegeven dat ik de levering pas na twee weken wou ivm een geplande vakantie. Dat werd echter over het hoofd gezien. De volgende dag werd er toch al bezorgd bij de... Bij de bestelling had ik aangegeven dat ik de levering pas na twee weken wou ivm een geplande vakantie. Dat werd echter over het hoofd gezien. De volgende dag werd er toch al bezorgd bij de buren.
Een goed product tegen een leuke prijs

Suringh

Prima,alleen de tel bereikbaarheid kan verbeterd worden .en ook de app lukte mij niet om zo te communiceren

Dannis

Besteld maar nog niets binnen

GJ Verhoof

Snelle complete levering

Judi Eva Borst

Top ervaring

Indy

De helft van mijn bestelling maar binnengekregen.. Niet een erg fijne ervaring dus

Reactie UitlaatDiscounter.nl:

Beste Indy,
Wij hebben zowel telefonisch als per mail contact met u gezocht.
Op beide hebben wij nog geen reactie mogen vernemen.
U heeft 1 uitlaat besteld en 2 klemmen, wij vragen ons...
Beste Indy,
Wij hebben zowel telefonisch als per mail contact met u gezocht.
Op beide hebben wij nog geen reactie mogen vernemen.
U heeft 1 uitlaat besteld en 2 klemmen, wij vragen ons dan ook af wat hier precies aan mist.
Zover onze voorraad toont zou u alles moeten hebben ontvangen.
Ook bij de vervoerder is er geen melding van missende goederen.

Mo

Binnen 18 uur uitlaat ontvangen en topkwaliteit dit na 6 dagen ellende met een andere autopart webshop waarbij de uitlaat nog niet binnen was. Alvorens te bestellen medewerker Jason gesproken die... Binnen 18 uur uitlaat ontvangen en topkwaliteit dit na 6 dagen ellende met een andere autopart webshop waarbij de uitlaat nog niet binnen was. Alvorens te bestellen medewerker Jason gesproken die vriendelijk en zeer transparant was . Tevens bezorgers bedrijf Peck supersnel en vriendelijk .Kortom in 1 woord topbedrijf en zeker een aanrader.

Sam A

Helpful on the phone, cheap and easy.

GG

Vriendelijk en wat die belooft, dat doet die het