Johan van Lohuizen

Zeer goede service

xxxxxxxxxx

Goede uitlaat slechte levering

Ron van Rossum

Value for Money! Scherpe prijs voor een kwaliteitsproduct, dat zeer snel geleverd werd. Goede communicatie met de bezorging.

Marcel van der Heijden

Keurig binnen termijn geleverd, koerier packs erg tevreden over, kwam na telefonisch contact later op de dag nog terug om te leveren, nadat ik deze eerder gemist had.

Smallie

Prima service en snelle levering

Heb er net het bedrijf was goed

Emma

Uitlaat besteld, waren jullie vergeten te verzenden, na een week verzonden na app contact, krijg ik de verkeerde uitlaat binnen. Uiteindelijk zelf naar Amersfoort in totaal 200km moeten rijden voor... Uitlaat besteld, waren jullie vergeten te verzenden, na een week verzonden na app contact, krijg ik de verkeerde uitlaat binnen. Uiteindelijk zelf naar Amersfoort in totaal 200km moeten rijden voor de goede uitlaat… De uitlaat doet t wel, dat is fijn.

Vos

Speciaal onderdeel besteld die, voor 3 uur besteld devolgende dag geleverd zou worden. Helaas was dat niet het geval dus bestelling geannulleerd.

Monsauret

Minpunt is dat de bestelling binnen een paar dagen bij de klant is. Heb nog tot heden niks ontvangen. Kan uw bedrijf nog niet bij andere mensen aanbevelen. Weet niet hoe deze bestelling gaat. Kan... Minpunt is dat de bestelling binnen een paar dagen bij de klant is. Heb nog tot heden niks ontvangen. Kan uw bedrijf nog niet bij andere mensen aanbevelen. Weet niet hoe deze bestelling gaat. Kan ook geen oordeel geven.