Budgetfietsen Ovezande

Uitstekende ervaring, goede kennis

Alexandros Pappas

Bad

Reactie UitlaatDiscounter.nl:

Beste, U geeft aan in de review dat het "bad"was. U heeft iets besteld wat wij netjes op de opgegeven levertijd hebben bezorgd. verder is er geen contact geweest en reageerd u niet op... Beste, U geeft aan in de review dat het "bad"was. U heeft iets besteld wat wij netjes op de opgegeven levertijd hebben bezorgd. verder is er geen contact geweest en reageerd u niet op berichten. Wij willen graag samen kijken hoe de ervaring de volgende keer beter kan worden gemaakt!

R. Bakker

Duidelijke website, goede produkten.

Ruud Hoogendoorn

de jong auto's

Zeer goed snelle levering

Autobedrijf west Sloterdijk

Snelle levering en goedkoop dan elders 👍🙏

Hansma

Op de site stond 3 leverdagen, vandaar de keuze voor de site. Helaas blijkt nu dat de levertijd 15 dagen bedraagt... Als we dit hadden geweten, hadden we het ergens anders besteld.

Reactie UitlaatDiscounter.nl:

Beste, op onze website staan altijd leverdata met een dag en een datum. er staat enkel als het de volgende dag in huis is een "aantal dagen" Wij hebben volgens mij contact, gehad en er... Beste, op onze website staan altijd leverdata met een dag en een datum. er staat enkel als het de volgende dag in huis is een "aantal dagen" Wij hebben volgens mij contact, gehad en er was een misverstand met de dag die er stond en de datum. De dag was gelezen (dinsdag ) maar niet de datum van 3 weken later. Desondanks hopen we dat u toch blij bent met de aanschaf.

Jeroen

Moet lang wachten op een reactie in WhatsApp en als je wat annuleert duurt het te lang voor je je geld terug op de rekening hebt. Vind dat een beetje jammer