Oldtimers Gilis

Enige groot minpunt als handelaar met een btw nr van buiten NL dat je niet kan kopen zonder de btw en betaal je die in nl en als je deze dan ik belgie verkoopt nog eens ...

Ik

Uitlaat is oké maar wel zeer schandalig dat ik ergens anders pakking moet bij bestellen omdat het niet wordt mee geleverd of überhaupt verkocht in de bedrijft hoor het toch ook erbij 😅

Stefano

Top! Super vriendelijk personeel!

Sigo

Snel en goed geprijsd. Het materiaal is absoluut geen blik. Helaas was de verzending erg slecht, en was het product niet goed genoeg verpakt waardoor de eindtip en de aansluitmof erge schade hebben... Snel en goed geprijsd. Het materiaal is absoluut geen blik. Helaas was de verzending erg slecht, en was het product niet goed genoeg verpakt waardoor de eindtip en de aansluitmof erge schade hebben gekregen met transport.

About Dogs

Goed. Het onderdeel wat ik bij mijn kenteken zocht paste goed!

Dio

Vaker besteld geen problemen gehad, nu de laatste x bestelking gedaan was product helaas niet op voorraad, nu wel maar na meerdere appjes en mails te hebben gestuurd geen reactie, dus wacht nu af... Vaker besteld geen problemen gehad, nu de laatste x bestelking gedaan was product helaas niet op voorraad, nu wel maar na meerdere appjes en mails te hebben gestuurd geen reactie, dus wacht nu af hoe en wat.

Arne

Leuke prijs. Jammer van de verassing na t bestellen dat het de volgende dag verzonden wordt maar bijna 2 weken onderweg is. Als ik dat had geweten ergens anders besteld voor ietsje meer.... Leuke prijs. Jammer van de verassing na t bestellen dat het de volgende dag verzonden wordt maar bijna 2 weken onderweg is. Als ik dat had geweten ergens anders besteld voor ietsje meer. Transparantie is gewenst.

Janssen

Prima prijs, snelle levering!!