Kevin

Zeer goed en vriendelijk personeel

Amen

Geloofwaardigheid in de omgang

Brugge

(Bewerkt)

2 weken op roetfilter gewacht dit was bekend 15-6 of 16-6 zou geleverd worden 19-6 nog niks . Transport bedrijf of uitlaat discounter kon ik niet bereiken . Je verwacht een update dit is dus mis... 2 weken op roetfilter gewacht dit was bekend 15-6 of 16-6 zou geleverd worden 19-6 nog niks . Transport bedrijf of uitlaat discounter kon ik niet bereiken . Je verwacht een update dit is dus mis gegaan . Heb gebeld met uitlaat discounter en hebben transport bedrijf hier over aangesproken. En zeiden dat erg spijtig was en verbetering beloofden . Hellaas is het mij overkomen . Maar heb de roetfilter binnen past prima . Product voldoet aan mijn verwachting . Nu transport en communicatie nog ff puntjes op de i. Belifte was dat ze er beter mee om zullen gaan . Excuus geaccepteerd

Remco

Super , lage prijsen snel geleverd

hethooftgebouw

Duurde even maar netjes binnen gekregen

Dmg

Dit bedrijf heeft mij een roetfilter verkocht, orgineel (900+-) dit was bij hun ook zo, echter zat er nog er nog korting op ik dacht top deal. Achteraf bleek het toch een imitatie te zijn. Heel... Dit bedrijf heeft mij een roetfilter verkocht, orgineel (900+-) dit was bij hun ook zo, echter zat er nog er nog korting op ik dacht top deal. Achteraf bleek het toch een imitatie te zijn. Heel slecht bedrijf heel slecht aangegeven

Reactie UitlaatDiscounter.nl:

Beste DMG, Telefonisch hebben we hier meerdere keren en uitgebreid over gesproken.
We zeggen heel duidelijk op de product pagina van uw product:
Geproduceerd door de grootste producent van...
We zeggen heel duidelijk op de product pagina van uw product:
Geproduceerd door de grootste producent van aftermarket katalysatoren en roetfilters in Engeland. Hierdoor is goede kwaliteit gegarandeerd.
We begrijp niet dat u ons een 1 ster review geeft terwijl wij het er duidelijk bij hebben staan.
Voor uw informatie: Aftermarket fabrieken zijn doorgaans ook fabrieken die de onderdelen maken voor de autofabrikanten.
U kunt er zeker van zijn dat de kwaliteit uitstekend is.

Bram Ackermans

Zeer goed!!
Er was een deel van de bestelling zoek geraakt bij vervoerder.
Dit na foto’s te delen zeer snel(zelfde dag)
Opgelost.
Oprechte complimenten.
Ik merkte echte aan...
Zeer goed!!
Er was een deel van de bestelling zoek geraakt bij vervoerder.
Dit na foto’s te delen zeer snel(zelfde dag)
Opgelost.
Oprechte complimenten.
Ik merkte echte aan de telefoon, dat ze “voelden” dat er en snelle oplossing moest komen.
En zo geschiedde.

Autobedrijf & Handelsonderneming Veleke BV

Zeer snelle afhandeling en levering