Eddie Hoevenaars

Snelle verzending, goede kwaliteit, scherpe prijs

Eric Arns

Slecht. Ik had de oude uitlaat verwijderd voordat ik de onderdelen uitpakte. De bestelde pasta was niet meegeleverd en daarom lekte de nieuwe uitlaat.

Henk Boonenberg

Goed en levering volgens afspraak

H Borsje

Waardeloze tent reageert niet op telefoon laat je lang wachten als eerste in de rij en verbreekt dan de verbinding met stuur een mail. Op mijn mail kreeg ik het advies voor een onderdeel wat bij hun... Waardeloze tent reageert niet op telefoon laat je lang wachten als eerste in de rij en verbreekt dan de verbinding met stuur een mail. Op mijn mail kreeg ik het advies voor een onderdeel wat bij hun zelf aangeeft dat deze niet geschikt is voor mijn auto en daar geen reactie verder op gehad echt super klant onvriendelijk

Handels onderneming Broekema

Goede ervaringen

De leeuw

Goede en snelle service, met duidelijke website.

Partikulier

Mooie uitlaat van het eigen merk. Exact dezelfde vorm en aansluiting en geluid als het origineel. Goed gewicht ook.
Maar de bezorging kan echt beter: ik vind het niet erg als de spullen een...
Maar de bezorging kan echt beter: ik vind het niet erg als de spullen een dag (of twee) later zouden komen, maar wel zonde van mijn tijd om de hele dag voor niets te wachten op een track & trace die niet klopt. Minpunt voor bezorger Packs.

Jager

Snelle bediening, afspraken nakomen