Bart

Het was me tijdens het bestellen niet helemaal duidelijk hoe het met het toebehoren zat, na een belletje (waar ik vriendelijk te woord werd gestaan) was alles duidelijk!
Spullen snel...
Spullen snel verzonden, en zoals beloofd, de volgende dag in huis.. top!

Erwin Habekotté

Mijn ervaring is slecht uitlaat en accu besteld op 6-3-2023 en leveren accu volgende dag en uitlaat op 17-3-2023,geprobeerd contact op te nemen en twee keer na bijn 10 minuten zijn er geen... Mijn ervaring is slecht uitlaat en accu besteld op 6-3-2023 en leveren accu volgende dag en uitlaat op 17-3-2023,geprobeerd contact op te nemen en twee keer na bijn 10 minuten zijn er geen medewerkers voor u,dan wordt verbinding verbroken.
Ik vind deze wijze van behandelen zeer onprettig,en ga ook nooit meer met dit bedijf in zee

Reactie UitlaatDiscounter.nl:

Beste Erwin,
Beste Erwin,
We hebben telefonisch contact gehad, zodoende uitgelegd dat een bestelling altijd in volledigheid uitgeleverd word. Dus als u inderdaad een accu besteld en een uitlaat waarbij de levertijden verschillen dan word de bestelling geleverd met de langste leverdatum.
Ik hoop dat het voor u duidelijk is en dat de montage van beide producten verder verlopen zijn zoals we verwachten :-)!

Freek van der heide

Het laswerk aan de uitlaat is amateuristisch gedaan

Reactie UitlaatDiscounter.nl:

Beste Freek,
Beste Freek,
Ik ben even op onderzoek gegaan, helaas kan ik op het factuurnummer/email adres of telefoonnummer niks van contact met ons vinden. Als u ons foto´s zou willen toesturen van het laswerk dan kunnen we eventueel kijken wat we daarmee kunnen.
Het komt zelden voor maar soms heeft een machine de las net niet goed gelegd waardoor een controleur dit moet bijlassen. Wij geven buiten de gebruikelijke 2 jaar garantie nog een extra jaar gratis garantie (3 jaar totaal) mocht het zo zijn dat er ergens in de 3 jaar iets met de las gebeurd dan kunt u daarvoor garantie aanvragen bij ons.
Ik hoop dat wij wat voor u kunnen betekenen gezien de negatieve beoordeling.
Wij horen graag van u,

Caspar zwart

Snelle reactie en goede producten

A.

Bedrijf geen probleem wel met de bezorgdienst

C.J. Fontein

Hadden voorraad van gewenste onderdeel en optijd geleverd