Benjamin Cramer

Mooie site, goedkoop en snelle levering. Nieuwe roetfilter werkt perfect . Mijn auto was afgekeurd te hoge uitstoot volgens deeltjesteller.
Weer lekker jaartje rijden!

CVB Services

Super goede ervaring, had het besteld en de volgende ochtend had ik het al binnen.

M van Doorn

Goed. Alleen als je besteld hebt, staat er alleen een nummer van artikel en geen omschrijving van het type auto waarvoor het is. Iets lastiger controleren. Verder keurig afgeleverd.

Marcel

Slecht contact

Reactie UitlaatDiscounter.nl:

Beste Marcel,
Excuses dat u ons niet heeft kunnen bereiken, we hebben in februari een erg hoog ziekte percentage gehad waardoor niet alle vragen beantwoord konden worden.

Garage Dijkslag

Snel geleverd. Goede voorraad.

Ruud

Prima kwaliteit prijs verhouding

Katalysator besteld, werkte prima. Scherpe prijzen. In mijn geval zou de katalysator normaal moeten passen, had nl op kenteken besteld. Echter de meegeleverde pakking paste van geen kant. Gelukkig... Katalysator besteld, werkte prima. Scherpe prijzen. In mijn geval zou de katalysator normaal moeten passen, had nl op kenteken besteld. Echter de meegeleverde pakking paste van geen kant. Gelukkig had ik zelf nog wat liggen maar dat vond ik wel een minpuntje. Dit was mijn eerste ervaring met dit bedrijf maar zou de volgende keer zeker weer een bestelling plaatsen.