Ik heb mijn bestelling ( 1 a 2 dagen levertijd ) na ruim een week tot 1.5 week nogsteeds niet ontvangen
Robert
Ik heb een te kort uitlaat deel gekregen , ondanks dat er vermeld stond bij de bestelling dat het uitlaat deel geschikt was voor mijn auto , de overige 2 delen klopte wel .
T-D gevelrenovatie
Zou vandaag de uitlaat krijgen tussen 8.00 en 15.00 uur wat al een belachelijke tijd is maar zijn niet komen opdagen . Hele dag voor Jan lul gewacht ..garage af moeten zeggen en bij deze het liefs...Zou vandaag de uitlaat krijgen tussen 8.00 en 15.00 uur wat al een belachelijke tijd is maar zijn niet komen opdagen . Hele dag voor Jan lul gewacht ..garage af moeten zeggen en bij deze het liefs mijn geld terug en dan koop ik hem wel duurder zonder hoofdpijn . Wat een kutzooi
Firoz
Ik heb hier vaker besteld en elke keer snel en op tijd geleverd. En dat voor een nette bedrag.